2777
2789

برا بعضیا خیلی خوب جواب داده عکسم گذاشتن محشر بوده

بعضیام گفتن ریزش شدید گرفتن بستگی به مو طرف داره فک کنم

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما استفاده کردی خودتون؟

من نه والا فرصتش نشد 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من استفاده کردم خییییلی جنس موهام خوب میشد..مثلا بعد حموم اینننقد لطیف میشد ..ولی توی ریزشم تاثیری ندیدم..شاید اگه ادامه میدادم خوب میشدم.البته خیلی مرتب نمیزدم دمنوشاهم نمیخوردم

شما دو ماه مرتب استفاده کن نتیجشو ببین..اگه اینجا همه هم بگن خوب یا بد بوده بازم دلیل نمیشه که رو این حساب نتیجه بگیری

چی میگی تو😤😤😤😤
من استفاده کردم خییییلی جنس موهام خوب میشد..مثلا بعد حموم اینننقد لطیف میشد ..ولی توی ریزشم تاثیری ن ...

عزیزم ایشون شیوانا میگن نه نیوشا

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم ایشون شیوانا میگن نه نیوشا

همون شیوانا دمنوشم داره اصن میدونید شیوانا شخصه یه کاربره نه یه محصول بازاری

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
من استفاده کردم خییییلی جنس موهام خوب میشد..مثلا بعد حموم اینننقد لطیف میشد ..ولی توی ریزشم تاثیری ن ...

اره میترسم استفاده کنم چون یسریا گفتن ریزششون شدید شده

ولی از طرفی میخام پرپشت شه موهام😐