2777
2789
عنوان

امروز حالم خوب نیست

110 بازدید | 8 پست

دیشب خونه دوست شوهرم بودیم، دوستش یه جوری حرف میزنه که به خانمش زور میگه، خیلی دیکتاتوره، به شوهر منم دیشب یاد میداد اینقدر بدم اومد ازش ولی متاسفانه دوست صمیمی شوهرمه و خیلی هم دوسش داره

چیکارش کنم به نظرتون؟؟؟؟

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلوی شوهرت بگو چقدر از رفتار فلانی بدم اومدم😐

بگو به این جور مردا اصلا نمیشه تکیه کرد 

اخرشم بگو مرسی که انقدر خوبی

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘
جلوی شوهرت بگو چقدر از رفتار فلانی بدم اومدم😐 بگو به این جور مردا اصلا نمیشه تکیه کرد  اخرشم ...

دیشب بهش گفتم اصلا اخلاقشو نمیپسندم شوهرم میگه مگه میخوای باهاش زندگی کنی که بپسندی

میترسم رو شوهر منم تاثیر بذاره

هر دفعه بهونه بیار نرو 

اخه تنها کسی هست که شوهرم تو تهران داره بقیه همه فامیل من هستن که هر وقت میگم بریم خونشون مخالفت نمیکنه منم دلم نمیاد همین یه جا رو باهاش مخالفت کنم

از رفتارای خوب شوهرت تعریف کن

بعضی جاها تو موقعیت خوبی یکی از رفتاری دوستشو بگو مثلا بگو اونایی ک با زنشون خوب حرف نمیزنن خیلی بد هستن باعث میشه زن شوهر از هم دور بشن چقد خوبه ک تو این مدلی نیستی 

و چیزای دیگه

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
از رفتارای خوب شوهرت تعریف کن بعضی جاها تو موقعیت خوبی یکی از رفتاری دوستشو بگو مثلا بگو اونایی ک ب ...

اره خب تعریف میکنم ازش، همیشه تشکر میکنم بابت کاراش، همیشه میگم از همچین مردایی خوشم نمیاد، ولی دیشب یه جوری حرف میزد و رفتار میکرد انگار با کا ای دوستش موافقه

اره خب تعریف میکنم ازش، همیشه تشکر میکنم بابت کاراش، همیشه میگم از همچین مردایی خوشم نمیاد، ولی دیشب ...

تو جو محیط اونجا بوده ، وقتی این مدل میشه اصلا ب رفتاراش واکنش نشون نده

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور