2777
2789
عنوان

تصمیم جدی من

599 بازدید | 12 پست

سلام ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دوستان . دیگه جدی تصمیم گرفتم از امروز به بعد خیلی رو خودم کارکنم و اخلاقای بدم رو کنار بذارم ، مثلاً صبرم رو افزایش بدم و زود عصبی نشم و ... شما بنظرتون چه اخلاقایی واسه زن خوبه یا بده ؟ خودتون چه تجربیاتی در این زمینه دارین ؟ ممنون

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

خیلی سختع البته ، بنظرتون چیکار کنم که بتونم رو تصمیم مصمم وایسم و موفق بشم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينكه اصلا اصلا اصلا فحش نده يه خانم

به چه کسی؟

من فقط ب این نتیجه رسیدم که وقتی همسر شدیدا عصبی میشه زبونمو کنترل کنم(من با زبونم مشکل دارم نمیتونم جواب پس ندم😂).اینجوری دعوا هیچوق شدت نمیگیره تازه بعدشم تو میتونی مظلوم نمایی کنی که سرت داد کشیده و...خودش از دلت درمیاره(البته اگ دیدین پرو شد جواب بدین هرچن وقت یبار ک بدونه اونموقعایی ک جوابشو ندادین استثنابوده)

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙
صبوری خوبه اما نه به مفهوم دست رو دست گذاشتن

آره منظورم اون نبود عزیز

من فقط ب این نتیجه رسیدم که وقتی همسر شدیدا عصبی میشه زبونمو کنترل کنم(من با زبونم مشکل دارم نمیتونم ...

عالی بود نتیجه گیریت. منم بهش معتقدم. 

اینکه اجازه نده کسی بهش توهین یا بی احترامی کنه

چجوری اجازه ندیم؟؟

اينكه اصلا اصلا اصلا فحش نده يه خانم

البته چیزایی که استارتر گفت و چیزی که شما گفتی رو آقایون هم باید انجام بدن. مرد بودن جواز انجام هیچ کار اشتباهی نیست

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
اینکه اجازه نده کسی بهش توهین یا بی احترامی کنه

سلام امروز کامنت شما رو در یکی از تاپیکها خوندم و حس کردم این کتاب معنوی من براتون مؤثر باشه به لطف خدا خواستم درخواست دوستی بدم کاربریتون لغو شده بود. در کامنت بعدی براتون میفرستم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام