2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم حزرامام جواد داخل مفاتیح هست بنویس و بذار پیشت چ احتیاجی داری ک بخری فقط ی سری شرایط داره برا ...

گفته شده ادم مؤمن و روحاني بنويسه.منك شرايط ندارم گفتم بخرم چون بايد تو قاب نقره هم باشه

فقط يه نشونه .....يه معجزه......💔
خب برا من همینطوره داخل یه پوشش نقره ست که روشم عقیق زدن از آدم مطمئنی واصلا به پیشنهاد خودش گرفتیم

چقد خوب  ،تو زندگيتون تاثيرش رو ديدين؟

فقط يه نشونه .....يه معجزه......💔

اصلی ترین تاثیر حرز امام جواد همین است که طلسم ها و سحر رو باطل میکنه.فقر رو میبره. مریضی ها و ترس و... رو میبره و مشکل جشم زخم که زندگی خیلی ها رو نابود کرده است حل میکند. مورد تایید همه علما هست. حتی در کلیپی شخصی به اقای بهجت عرض کرد مشکل داریم و کارمون به طلاق کشیده اقا فرمودند حرز امام جواد ببندید. علت این که تاثیر نمیبینیم اینه که یا روی پوست اهو نیست یا نویسنده ش اجازه کتابت نداره یا ساعت نوشتنش بد بوده یا دعای روی نقره ش حکاکی نشده یا نمازش رو نخوندن و مواردی که اکثرا رعایت نمیکنند.چون پوست آهو بسیار نادر و گران است و در متن روایت حرز امام جواد اومده که امام جواد روی پوست آهو نوشتند پس مطمئن باشید اون حرزهای ارزان پویت آهو نیست.یک بار در عمرتون هزینه میکنید ارزش داره که از آدم مطمئن تهیه کنید. شخصی که من گرفتم همه شرایط رو رعایت میکردند در مشهد بودند من فقط یک شماره از ایشان دارم. 09330837499

قیمت 350 بود.

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...
عزیزم حزرامام جواد داخل مفاتیح هست بنویس و بذار پیشت چ احتیاجی داری ک بخری فقط ی سری شرایط داره برا ...

نه خیلی طولانی هست.اون که شما دیدید فرق دارد  خلاصه هست. اصلش شش صفحه رو پوست آهو و داخل نقره

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...