2821
2789
عنوان

میترسم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 31 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا نگران نباش ولی ایدز هم اینطوریه بیخیال بچه ها بدتر از نت شدین برو دکتر داخلی ببینه چیه

ایدز؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی که انقدر دلداری دادین خدایا بدادم برس

❤میشه از ته ته ته دلت برام 
مرگه من؟؟؟؟؟؟توروخدا؟؟؟گریم گرفت بدبخت شدم 

نه بابا شوخی کردم ان شاالله بلا بدور باشه نگران نباش دو روز چیزی نیست ببین اگه بعد از چند روز خوب نشد برو دکتر قانقاریا هیچ ربطی به سر شدن پا نداره

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
بابا شوخی کردم باور کردی؟؟؟؟ دارم میگم چیزهای الکی نگن بهت ایدز آخه؟؟؟!!!!!

ایوای اخه نمیدونی چقد استررس دارم😔😔😔تازه یه هفتس اومدم خونم تازه عروسم نکنه مریض بشم میترسم

❤میشه از ته ته ته دلت برام 
ایوای اخه نمیدونی چقد استررس دارم😔😔😔تازه یه هفتس اومدم خونم تازه عروسم نکنه مریض بشم میترسم

هیچیت نیست بابا 

شلوغش نکن چه مریضی ای

احتمالا سیاتیکه یا اعصابه یا مهره کمریه

نه بابا انشاالله هیچ مشکلی نیست ام اس و قانقاریا و ...کلی علائم‌ دیگه هم دارن احتمالا عصبی باشه شایدم چیز خاصی نباشه خودش رفع بشه

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏

عزیزم من چنوماه پیش دوتا از انگشتای دست راستم بی حس شده بود تاپیکاشم هست

من مثل شما نگران بودم وغصه میخوردم از ترسم دکتر هم نرفتم نزدیک ۳هفته سر بود بعد خودش بهتر شد

فقط زیادی زوم نکن بهش بدتر میشه

من هی زوم میکردم تا اینکه اومدیم مسافرت خونه مامانم دور وبرم شلوغ شد اصلا فکر نکردم بهش از بس سرگرم بود بعد چند روز یهو متوجه شدم درست شده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....