2777
2789
عنوان

دوراهی بدیم

234 بازدید | 15 پست

من ۲۰سالمه شوهرم ۲۵ دو سال عقد بودیم و ی سال عروسی کردیم تو ابن چن وقت سه باز کارمون ب جدایی رسید ینی ۵و۶ماه قهر بودیم طلاق و دادگاه باز برمیگشتیم بماند چ ابروریزی های شد همش هم بچه بازی......الانم شوهر برگشته میگ برگردیم زندگی کنیم منتهی سری های قبل خانواد اون نیومدن خونه پدرم ک حرفی بزنن ومنم همیتجوری برگشتم ققط وشوهرم اومد .....الانم ک میگه برگزد از دوست و فامیل خانوادم میگن نه ابروریزی بسه خانوادمم شرط کرده ک خانواده اون باید بیان ک اوناهم نمیان

منم دلم میخاد ک برگردم شوهرم و دوست دارم ازش سخته جداشم ولی خانوادم راضی نیستن و شوهرم میگه همینجوری بیااااا کاری ب خانوادت نداشته باش ولی ازطرفی هم میترسم برم ولی باز ب مشکل بخوریم اونموقع خانوادم پشتم نیستن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بنظرم حرف خانوادت گوش کن 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

اول برید پیش یه مشاور خوب تا ببینید ادامه دادنوبه صلاحتونه یا نه مشاور از هردوتون تست میگیره باهاتون‌حرف میزنه سر از مشکلاتتون درمیاده بعد راهنمایی میکنه فقط پیش هرکسی نرید برید مشاوری که معروف باشه خوب باشه زندگی منو مشاور نجات داد

اول برید پیش یه مشاور خوب تا ببینید ادامه دادنوبه صلاحتونه یا نه مشاور از هردوتون تست میگیره باهاتون ...

امروز وقت مشاور گرفتم خابید نیومد بعد بیدارشد گفت وقت بگیر برای شنبه منم نگرفتم

اختلاف تا پنج سال زندگی عادیه دعواهاتونو به خانواده ها نکشونید 

اون ول میکنه میره یاااا من و میفهمن کلاااا عقلمون هنوز رشد نکرده سر چیزای خیلی مسخره دعوا میکنیم و جنگ اعصاب درست میکنیم