2777
2789
دقیقا مثل من از محبت های زیادیشون کلافه ام و حالم به هم میخوره دلم میخواد تنهازندگی کنم

تنهایی زندگی کردن یه چیز دیگست حیف که برای من به واقعیت تبدیل نمیشه

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنهایی زندگی کردن یه چیز دیگست حیف که برای من به واقعیت تبدیل نمیشه

برا منم نمیشه همین الانش هم میگم نیایید دادگاه خودم میرم بحث و سروصدا هست حالا بخوام تنها زندکی کنم دلم میخواد دانشگاه برا ارشد ی شهر دیگه قبول بشم اینجوری حداقل ی مدت خونه نیستم

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
بگو منم به همه میگم مردانگیت ناقصه 😁 زگیل با دکتر پوست درمان میشه

حوصله کشمکش ندارم ولی خیلی حرفا زده گفته روانیم قرص میخورم.زیگیل دارم. عصبیم.مشکل قلبی دارم.دختر نبودم.بچه سقط کردم

منم همینطور ولی خب اونا ذهنیتشون خرابه

دردی که ما میکشیم اصلا نمیتونن یذرشو درک کنن طلاق مثل یه زخم عمیقه 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
حوصله کشمکش ندارم ولی خیلی حرفا زده گفته روانیم قرص میخورم.زیگیل دارم. عصبیم.مشکل قلبی دارم.دختر نبو ...

با این حرفا فقط باعث میشه از خودش فرار کنن.

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
برا منم نمیشه همین الانش هم میگم نیایید دادگاه خودم میرم بحث و سروصدا هست حالا بخوام تنها زندکی کنم ...

خوشبحال هرکی بعد طلاق تنها زندگی کنه 

حوصله کشمکش ندارم ولی خیلی حرفا زده گفته روانیم قرص میخورم.زیگیل دارم. عصبیم.مشکل قلبی دارم.دختر نبو ...

برا منم هنوز هیچی نشده کلی حرف درآوردن الا خوبه من میخوام طلاق بگیرم و اون راضی به طلاق نمیشه خانوادش کلی حرف مشتم زدند. اصلا برات مهم نباشه

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
خوشبخت باشی عزیزم منم یه تجربه مثل شمادارم وهزاربارخداروشکرمیکنم که جداشدم

خداروشکر راحت شدی

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد