تز درون داغون بودم چلی اصن به روی خودم نیاوردم اتفاقی افتاده. میومدن مثلن دایه دلسوز تر از مادر میشدن میگفتم من ناراحت نیستم شماها چتونه؟ کلن از دوست و اشنا دوری میکنم دلم میگیره اونا هم خونه زندگی دارن و برو بیا و خوشبختن و من اینجوری. البته میدونم اونام مشکلاتی دارن و به داشته های من حسادت میکنن. در کل هر کی فک میکنه دیگری خوشبختتره.
از بس پشتم بد گفته هر جا میرم همه بد نگام میکنن شهرمونم کوچیکه
خدا جزای کارشو ان شاا... بده . یکی از بدی هاش اینه که یه سریا فکر میکنن میخوایم شوهرشونو از دستشون دربیاریم مثل خواهرخود من
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
والا همچین رفته گفته زیگیل داشت طلاقش دادم . نمیدونه کهزیگیل واگیر داره😂😂😂😂😂
چقدر بی شخصیت!
بخاطر چی جدا شدید؟
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
منم دوست دارم مستقل باشم ولی خانوادم نمیزارن من از اول زندگی تنهایی رو بیشتر دوست دارم
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
حالا من اصلا کاری به شوهرش ندارما با هیچ مردی خوش و بش نمیکنم که بقیه فکری نکنن
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.