2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه بیاین

117 بازدید | 15 پست

سلام دوستای خوبم!من هفته هشتم تموم شده چندروزه نافم درد میکنه یا میسوزه و زود خوب میشه!کسی مثل من بوده!؟طبیعیه یا نه؟

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم گفت طبیعیه!البته لکه بینی هم که دارم ده روزه میگه طبیعیه

منم لکه بینی داشتم دکتر رفتم سونو مجدد رفتم گفتن پشت جفت خون جمع شده بهم دکترم شیاف وامپول داده منم نافم میسوخت دکترمم گفت احتمال داره عفونت ادرار داشته باشم

منم لکه بینی داشتم دکتر رفتم سونو مجدد رفتم گفتن پشت جفت خون جمع شده بهم دکترم شیاف وامپول داده منم ...

الان چند هفته این شما؟سونو رفتم گفتن خوبه همه چی و ازمایشم دادم عفونت ادراری نداشتم!نمیدونم لکه بینی هم هرروز دارم اوایل صورتی بود الان دوروزه قهوه ایه!شیاف و امپولم استفاده میکنم!انشالله نینیتو سالم بغل کنی برای منم دعا کن!من که دارم دغ میکنم

الان چند هفته این شما؟سونو رفتم گفتن خوبه همه چی و ازمایشم دادم عفونت ادراری نداشتم!نمیدونم لکه بینی ...

ان شالله ک چیزی نیست عزیزم اصلا استرس نداشته باش 

من فعلا شیاف وامپول دارم استفاده میکنم بعد ازاون باز میرم سونو 

ولی لکه هام هنوز قطع نشده 

ان شالله ک چیزی نیست عزیزم اصلا استرس نداشته باش  من فعلا شیاف وامپول دارم استفاده میکنم بعد ا ...

انشالله!منم لکه بینیم قطع نشده!ده روزه!اولا صورتی بود و الان دوروزه قهوه ای شده!هرروزم لک بینی دارم

انشالله!منم لکه بینیم قطع نشده!ده روزه!اولا صورتی بود و الان دوروزه قهوه ای شده!هرروزم لک بینی دارم

مال منم قهوه ای شده و همینطور ادامه داره اصلا قطع نشده  انشالله زودتر خوب بشیم 

2790
2778
2791
2779
2792