2777
2789
عنوان

موهای فرفری

254 بازدید | 26 پست

سلام خانوما، موهام فر و وز،هزینه کراتینه ندارم چی پیشنهاد میدین؟ همش شلخته به نظر میام 😔 حتی به سشوار چرخشی هم فک کردم که اکثرا گتن خوب نیس نمی ارزه ....

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهای منم خیلی فره و وز من رفتم ارایشگاه تیکه ای کوتاه کرد برام و الان روغن نارگیل با گلاب قاطی کردم اسپری میکنم به موهام البته نه از ریشه خیلی راضی ام

بعضیایه جوری رو مخن که حتی موز خوردنشون هم صدای خیار میده   

کراتینه تنها راه حله پولاتو جمع کن 😬اخه همه راه هارو امتحان کردم از روغن ارگان گرفته تا تخم مرغو فلان تاثیر نداره

تازه من موهام فر نیس یکم موج داره

نرم کننده میزنم بهتره

جــــان من است او😘
اتو بکش ازاین حموم  تا اون حموم آب نخوره لخت میمونه منم فرن

اتو باعث موخوره میشه موهاتو وحشتناک میکنه من این بلا سرم اومده

موی فر خیلی باحاله که. با موس و اینا وزشو بگیرید.

آره خوب وقشنگه .....ولی همیشه نمیشه بهش رسید...منم بچه م کوچیکه انقد درگیر میشم طول روز به کارام نمیرسم ...

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
کراتینه تنها راه حله پولاتو جمع کن 😬اخه همه راه هارو امتحان کردم از روغن ارگان گرفته تا تخم مرغو فل ...

کراتینه تا چند وقت موهات صاف میمونن حدودن چقده هزینشه؟

اتو بکش ازاین حموم  تا اون حموم آب نخوره لخت میمونه منم فرن

کل مو رو اتو کردن سخته حتی سشوار معمولی هم همینطور ....اتو دارم سالهاس جواب نمیده ....چون وقتم کمه ...بچه ده ماهه س دست تنام همش چسبیده