2821
2789
عنوان

خانما بیاین

55 بازدید | 9 پست

من دوروز اول پریودیم لک بینی روشن وقرمز دارم بعدش شروع میشه خونریزی تا۴روز بعدش دوباره کم میشه وقطع

کسی هست اینجوری باشه؟؟علایم کیسته؟؟؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم اینطوریم کیستم نداشتم و ندارم بعد بچه دارشدنم ی مدت زیاد و طولانی شد اما دوباره همینطوریم  ...

منم ازبعد بدنیااومدن بچم اینطوری شدم

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
منم اول و اخر پریودم لکه بینی دارم.۳ روز وسطم پریودم خیلی شدیده.کیست دارم

واقعا کیست دارین یاشوخی کردین؟؟

اينكه درسته چه ربطي به كيست داره 

آخه قبلا اینطوری نبودم بعد زایمانم اینطوری شدم

آخه قبلا اینطوری نبودم بعد زایمانم اینطوری شدم

الگوي پريودي تو هر دوره از زندگي فرق ميكنه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
الگوي پريودي تو هر دوره از زندگي فرق ميكنه 

یعنی استرس نگیرم

خدا خیرت بده