hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 عنوان خانما بیاین 55 بازدید | 9 پست من دوروز اول پریودیم لک بینی روشن وقرمز دارم بعدش شروع میشه خونریزی تا۴روز بعدش دوباره کم میشه وقطعکسی هست اینجوری باشه؟؟علایم کیسته؟؟؟ خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی 1398/01/29 | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabnam60 عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 11929 اينكه درسته چه ربطي به كيست داره خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
تبسمtabasom عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 2467 قرص اورژانسی خوردی این اواخر؟؟؟ این دنیا اگه جای خوبی واسه زندگی کردن بود (اسم قبرستوناش بهشت نبود)😏😔
sozana عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 1131 منم اول و اخر پریودم لکه بینی دارم.۳ روز وسطم پریودم خیلی شدیده.کیست دارم
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 قرص اورژانسی خوردی این اواخر؟؟؟ نه خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 منم اینطوریم کیستم نداشتم و ندارم بعد بچه دارشدنم ی مدت زیاد و طولانی شد اما دوباره همینطوریم ... منم ازبعد بدنیااومدن بچم اینطوری شدم خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 منم اول و اخر پریودم لکه بینی دارم.۳ روز وسطم پریودم خیلی شدیده.کیست دارم واقعا کیست دارین یاشوخی کردین؟؟ خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 اينكه درسته چه ربطي به كيست داره آخه قبلا اینطوری نبودم بعد زایمانم اینطوری شدم خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
shabnam60 عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 11929 آخه قبلا اینطوری نبودم بعد زایمانم اینطوری شدم الگوي پريودي تو هر دوره از زندگي فرق ميكنه خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 الگوي پريودي تو هر دوره از زندگي فرق ميكنه یعنی استرس نگیرمخدا خیرت بده خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی