جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 عنوان سوراخ دوم گوش 11906 بازدید | 41 پست سلام بچه ها من سه روز پیش گوشمو سوراخ کردم الان سرما میخوره یا دست میزنم که تکونش بدم درد میگیره 😭😭😭😭😭😭😭😭دکتر هم چیزی نگفته که چیکار کنم یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده 1398/01/29 | 20:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 چقدر طول میکشه خوب شه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26404 تحمل کن تا خوب شه برای من دوسه ماه طول کشیدتاخوب شه خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123848 من ٣ بار گوشمو سوراخ كردم براي سوراخ دوم هر ٣ بارشم عفونت كرد با اينكه خيلي رسيدگي كردم دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
_miss_mobina عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 3322 طبیعیه نگران نباش.ولی تا ۱۰ روز خوب نشد ببر دکتر 💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙
جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 من ٣ بار گوشمو سوراخ كردم براي سوراخ دوم هر ٣ بارشم عفونت كرد با اينكه خيلي رسيدگي كردم چیکار کردی خب شد یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123848 چیکار کردی خب شد گذاشتم پر شد هركار كردم نميتونم سوراخ دوم بزنم براي گوشم سوراخ اول گوشم كه از بچگي كردم فقط هموون خوبه براي من😅 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 تحمل کن تا خوب شه برای من دوسه ماه طول کشیدتاخوب شه دکتر گفته تکونش بده تا خشک نشه ولی خیلی درد داره یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده
جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 گذاشتم پر شد هركار كردم نميتونم سوراخ دوم بزنم براي گوشم سوراخ اول گوشم كه از بچگي كرد ... 😂😂😂🤣🤣🤣🤣نه من نمیزارم پر شع یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده
شادییییی عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 3969 من جدیدا سوراخ کردم حتما با پنبه الکلی ضدعفونیش کن بعد پماد تتراساکلین بزن گوشواره رو هم در هیچ صورتی از گوشت بیرون نیار رو بالشتیت رو هم زود به زود بشور
جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 طبیعیه نگران نباش.ولی تا ۱۰ روز خوب نشد ببر دکتر برا تو پماد نداد یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26404 دکتر گفته تکونش بده تا خشک نشه ولی خیلی درد داره میگم دیگه طول می کشه برا من قشنگ دوسه ماکشیدتاخوب شه همین عفونت میکرد من نخ انداختم بهتر از گوشواره بود برام خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
del_ara عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2467 حتما باید گوشواره رو بچرخونی تو گوشت...من تا یکسال عذاب کشیدم...هر بار میخواستم گوشواره عوض کنم کلی خون میومد
جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 میگم دیگه طول می کشه برا من قشنگ دوسه ماکشیدتاخوب شه همین عفونت میکرد من نخ انداختم بهتر از گوشواره ... آخه میگن نخ بد تر باعث عفونت میشه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده
جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 حتما باید گوشواره رو بچرخونی تو گوشت...من تا یکسال عذاب کشیدم...هر بار میخواستم گوشواره عوض کنم کلی ... واااااای خدا ینی اینقدر طول میکشه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده