2777
2789
عنوان

حرکات جنین

246 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من ۱۹ هفته و چهار روزمه 

احساسی مث ترکیدن حباب دارم داخل رحمم

ولی اکثرا گاهی سمت چپ رحمم گاهی وسط رحمم نبضای خیلی محکم تر از نبض طبیعی حس میکنم آیا اینا ضربه های جنینه؟

واینکه مخصوصا وقتی شلوار بیرونمو میپوشم با اینکه قسمت کمر خیلی تنک نیست و تا جایی که میتون بالا نمیبرم ولی اون نبضای محکم شروع میشه یعنی بچه اذیت میشه؟

خدایا شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ن دیگ 18 هفته ام هیچی حس نمی کنم ☹️استار نی نیت پسره؟ 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

اره جاش تنگ میشه

شلوار بارداری بگیر استفاده کن خودتم راحت تری

منم نی نیرو سمت چپ و بیشترم کنار نافم احساس کردم ضربه هاشو

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

اوخیییی تکونای اولشه فسقلی .شلوارت و پایینتر بپوش ضرر داره 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
من ن دیگ 18 هفته ام هیچی حس نمی کنم ☹️استار نی نیت پسره؟ 

جفتت قدامیه؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
جفتت قدامیه؟

نمی دونم  نگاه سونو نکردم 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
آره تو سونو هم خیلی وول میخورد دکتر گفت چرا این یه جا بند نمیشه😍

از چند هفته جنسیت معلوم شد وتکون خورد؟ 

اوخیییی تکونای اولشه فسقلی .شلوارت و پایینتر بپوش ضرر داره 

باورت میشه دیگه پایینتر از نمیشه فک میکنم میافته از پام دکترم گفت از هفته ۱۹ بیست حدودا حس میکنی ماما هم گفت آره حرکات جنینه چون هربار یه جاس

خدایا شکرت😍