2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اندازه هام تقریبی هست مثلا برای 5 تا کوفته اندازه دو تا پرتقال متوسط گوشت چرخ کرده با 2 تا قاشق برنج ...

اینارو مخلوط کنم همه رو باهم اره عزیزم؟؟بعد سس چجوریه؟

وای چه تفاهمی😉😉😉😉

😋😋خوب شد کوفتت؟من کوفته از نوع تبریزز بار اولم بود مزش خوشمزه بود.ولی توش ی جوری بود نگران بودم نکنه نپخته باشه...۱ساعت گذاتشتم بپزه.

ببزن چطوره؟از خستگی دارم میمیرم.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
😋😋خوب شد کوفتت؟من کوفته از نوع تبریزز بار اولم بود مزش خوشمزه بود.ولی توش ی جوری بود نگران بودم نک ...

تو به اصطلاح سسش هم کلی الو ریختم😋مزه سسش هم خوشمزع شده بود.وسط کوفته هامم ی تخم مرغو گردو زرشک و پیاز داغو آلو

@سارینامحمد  

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
بلد نیستم درست کنم😢 میشه عزیزم دستور پختشو بهم بگی؟

اول بگم منم بار اولم‌بود تبریزی.برنجو لپه رو باهم مث کته پختم.بعد ریختم تو غذاساز از اونطرف گوشت و پیاز و ادویه ای ک ورز داده بودمو بهش اضافع کردم.با جعفری و مرزه و ترخون....غذاسازو روشن کردم مخلوط ک شدن...موادمو نصف کردم کف دستم پهن کردم ی تخم مرغ ابپز و مخلوط پیاز داغ گردو زرشکو الوویی که درست کرده بودمو وسطش گذاشتم و منسجمش کردم.

از قبلشم تو ی قابلمه ک دوتا کوفتم جا بشه ی پباز رنده کردم با رب و روغن تف دادم ابجوش ریختم روشون و گذاشتم جوش بیاد بعد کوفته هارو انداختم تو سسه گذاشتم ۱ساعت بپزه.تمووووم

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡