2733
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

به نظر من آدم که زحمت میکشه واسه پخت غذا بهتره جوری برنامه ریزی کنه که غذا تازه و داغ باشه برای مهمون و مجدد گرم نشه غذا

مثلا برای شام از ساعت ۵ .۶ عصر در تدارک باشه

برای ناهار هم از ۸ صبح دست به کار بشه ادم

ژله و دسر رو ولی میشه از شب قبل درست کرد

سالاد هم که باید ۲.۳ ساعت قبل مهمون درست بشه که مواد کاملا خوب و تازه باشن 

سلفون هم حتما بکشین روی سالاد تا هوا خورده نشه برش هاتون

خدایا هزاررربارشکرت که منو به ارزوم رسوندی❤👨‍👩‍👦‍👦
2728
فقط انقدر زود نپزی که مجبور بشی بزاری یخچال ،چون مرغ پخته تو یخچال بد مزه میشه، چند ساعت زودتر اشکال ...


به نظر منم مرغ پخته تو یخچال بره و بعد دوباره گرم بشه ، طعمش خیلییییی عوض میشه 

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم
2740
به نظر منم مرغ پخته تو یخچال بره و بعد دوباره گرم بشه ، طعمش خیلییییی عوض میشه 

اره من‌از مهمونی هام‌ که اضافه میاد اصلا نمیتونم بخورم ،در صورتی که قیمه یا قرمه سبزی بمونه تا آخرش می خوریم  ،ولی مرغ یه بویی میگیره 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز