وقتی پخته شد زیرشو خاموش میکنم نیم ساعت قبل غذا روشن میکنم داغ بشه
وقتی مهمون میاد درگیر پذیرایی و چای و شیرینی میشی دیگه باید خیالت از شامت راحت باشه
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629
*
مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند ....
روحت شاد مامان عزیزم
نه بزار به نظر من خوشمزه تر هم میشه من همیشه خورش هام روزود درست میکنم جا که افتاد خاموش میکنم بعد فقط چند دقیقه میزارم رواجاق تا گرم بشه همیشه عالی میشن
💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖