2777
2789

چجوری استخدام میکنن؟

من زنم و به همان اندازه  از هوا سهم می برم که ریه های تو...میدانی؟درد آور است من آزاد نباشم که تو به گناه نیفتی. قوس های بدنم به چشم هایت بیشتر از تفکرم می آیند دردم می آید باید لباسم را با میزان ایمان شما تنظیم کنم!!!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پشتیبان نیستم اما پشتیبان دارم.هر دوهفته یه بار بهمون زنگ میزنه. مشکلامونو حل میکنه.چند تا کلاس رفع اشکالم باهاش داشتیم.جلسه میزاره. روز ازمونم کارنامه هارو تحلیل میکنه

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
درامدش افتضاحه  مث یه تو سری خور باهلت رقتار میشه  کار خوبی نیس بنظر من

من به عنوان کار دوم میخوام

چقدره درآمدش؟

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

وقت و انرژی که میذاری برا این کار رو هر کار دیگه بذاری بیشتر نتیجه می گیری

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
من به عنوان کار دوم میخوام چقدره درآمدش؟

مگه میشه؟؟؟

اگر بهت گفتن کار نیمه وقت اصلا روی این حرف حساب نکن 

من ۲۴ ساعت درگیرش بود تقریبا ۶ سال پیش 

از همه تفریحات و خوشیهامم میزدم 

زیر ۵۰۰ میفتاد 

یارب نظر تو برنگردد...
مگه میشه؟؟؟ اگر بهت گفتن کار نیمه وقت اصلا روی این حرف حساب نکن  من ۲۴ ساعت درگیرش بود تقریبا ...

آخه من خودم قلمچی عضو بودم پشتیبان فقط زنگ میزد

و توجلسات ازمون حضور داشت

بعضی وقتام جلسه میداشت کار دیگه ای نمیکرد که🤨

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
کوشا جاااااان.بیا پشتیبانت...😑

😂😂خدا نکشت

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡