2777
2789

سلام دوستان . من باردارم . میخواستم ببینم از الان چیکهر می تونم بکنم که زردی نوزادم در هنگام تولد کم باشه یا اصلا زردی نداشته باشه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

سونوکم برو

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز من تو کلاس شیردهی بودم گفتن کاری نمیتونید بکنید 😢😢 البته من از ماه 7 کاسنی میخورم. و گرمیجات ...

وا ؟؟؟واقعا

خنگی زیاد بخور ماه  اخر مثل عرق کاسنی خیار سبز هندوانه.بعدم زردی بستگی ب بچهداره.پسر بزرگ من زردی نداشت.ولی دومی 3روز بیمارستان زیر دستگاه بود.اخرم قطره بیلی ناستر دادم با تجویز پزشک

من گروه خونیم با بچه فرق میکنه . من منفی اون مثبت . البته بچه اولم اینطور بود . اینو نمیدونم . دوست ندارم اینم زردی داشته باشه .