2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالگرد رو همسرت باید سورپرایزت کنه 

چرا نی‌نی سایتیا برعکسن؟؟؟؟

شما باید شام خوب و کیک تدارک ببینی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

شام کیک یه شاخه گل یکی از عکسای دو نفرتون هم چاپ کن رو شاسی تو خونه رو هم پر از بادکنک و گلبرگ رز کن با شمع 😊

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏
ماهم همینطور دوسداشتم لباس عروس کرایه کنم بریم اتلیه ولی پول نداریم😞

اخی ..جیگرم خاکستر شد...خوب یه جور دیگه جشن بگیرین مگه عروسیت اتلیه نرفتی؟؟ یا لباس عروس نپوشیدی؟؟؟

مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤ 

من امروز ششمین سالگرد ازدواجمه

هیچ برنامه ای هم ندارم یعنی اصلا حس و حالش نیست

برای عروسیم لباسم رو خریدم که هرسال برم آتلیه عکس بگیرم ولی سال اول باردار بودم هیچ همسرم هم ماموریت بود بقیه سالها هم هیچ فرقی نکرد

الانم چند روزه این قدر کسل و عصبیم نمیدونم چیکار کنم

ماهم همینطور دوسداشتم لباس عروس کرایه کنم بریم اتلیه ولی پول نداریم😞

مبارکه دوس جونی،ماهم پول نداریم گاهی باید گذشت از بعضی چیزا،مهم اینه کنارهم خوش باشین حتی شده خیلی ساده

ما الان ۸ سال ازدواج کردیم هنوز ی بار جشن و سورپریز نداشتیم.فقط دوباری شام رفتیم بیرون

منم همینطور هرسال واسه شوهرم کارت پستال و چیزهای دستساز درست میکنم اون فقط یه پیامک تبریک میفرسته

من خودم سال اول خونه رو تاریک کردم از جلوی در خونه تا جلو مبلمون شمع چیدم ..با گل روز قلب درست کردم وسطشم عکس دو نفرمون بود بایه کیک قلب....با کلی بادکنک البته من فکر کردم شوهرم سوپرایز میشه اخه اصلا هواسش نبود وقتی ازدر اومد تو دیدم کل فامیل پشت سرشن خخخخخخخ

مدام دلتو میشکنن..سکوت میکنی ...هیچی نمیگی..حتی اخمم نمیکنی..اروم قلبتو برمیداری میری..اونوقته که بهـــت میـگن...بــــــی مـعرفت ❤❤❤ 
منم همینطور هرسال واسه شوهرم کارت پستال و چیزهای دستساز درست میکنم اون فقط یه پیامک تبریک میفرسته

ما همون تبریک هم نداریم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
سالگرد رو همسرت باید سورپرایزت کنه  چرا نی‌نی سایتیا برعکسن؟؟؟؟ شما باید شام خوب و کیک تدارک ...

واسه روز مرد و تولدش و ولنتاین هیچکدوم من کادو نگرفتم ولی اون گرفت و سوپرایزم کرد منم الان میخوام جبران کنم بعدم چه اشکالی داره آدم واسه شوهرش هدیه بگیره و سوپرایزش کنه؟برعکس چیهههه؟