2777
2789
عنوان

هزینه زایمان

322 بازدید | 32 پست

سلام خانم ها دکتر من بیمه قبول نمیکنه تو مطبش داروهامو تو دفترچه مینویسه اما برا ویزیت ازاد حساب میکنه.حالا سوالم اینه که بیمارستانی که برا زایمان میخوام برم خصوصیه اما با بیمه ما قرارداد داره.و بهمون گفت یک ملیون و دویست میگیره حالا اگر بخوام همین دکترم بیاد برا زایمان چقدر هزینه میگیره ازم؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

خو ازش بپرس

لابد خیلی میگیره دیگه 

زایمانت طبیعیه؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چندروز پیش که بودم تو مطب دکترم دیدم خانم بغل دستیم میگه کلا دفترچه بیمه نداره و ازاد میخواد بره همون بیمارستانی که من میخوام اونجا زایمان کنم دکترم بهش گفته چون دفترچه اینا هیچی نداری ازت 10 ملیون میگیرم. یه لحظه شوک شدم چه خبره؟

به نظرتون من که بیمه دارم ازم چقدر میگیره؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
خو ازش بپرس لابد خیلی میگیره دیگه  زایمانت طبیعیه؟

فعلا چهار ماهمه نمیدونم زایمانم به چه صورت میشه اما طبیعی خودم دوست ندارم حالا تا خدا چی بخواد

هزینه بیمارستان که همونه که گفتی ولی دکتر احتمالا ازت زیر میزی بگیره کا اگه بخواد خودش میگه بهت

زیر میزی چرا؟منکه نگفتم سزارین بیاره حتما.

یعنی واسه زایمان معمولی که تخصصشه زیرمیزی میخواد؟

معلومه که آزاد سربه فلک میزاره اگه بیمه تکمیلی هم داشته باشین از همین هزینه بیمارستان با دفترچه هم ...

بیمه تکمیلی ام جدا از 1 و 200 که بیمارستان گفت این دکترم هم چیزی میگیره؟

اگر میگیره مثلا چقدره به نظرتون؟

من که دوازده ملیون شد خرجم😔

چرا دوازده ملیون؟

مگه سزارین اختیاری بودی؟ بیمه نداشتی؟

زیر میزی چرا؟منکه نگفتم سزارین بیاره حتما. یعنی واسه زایمان معمولی که تخصصشه زیرمیزی میخواد؟

عزیزم بستگی داره به دکترت

بعضی هاشون برا هر عملی 1 زیر میزی میگیرن چون معتقدن پولی که از بیمه میگیرن برا انجام عمل خیلی کمه

با مریض هایی که دفعه دومشون هست میان پیش دکترت تو مطب حرف بزن ببین دفعه های قبل از اونا زیر میزی گرفته یا ن

و اینکه تحقیق کن ببین اصلا موقع زایمان  دکترت بالاسرت میاد هرساعتی از شبانه روز که باشه یا اگه مثلا نصف شب موقع زایمانت شد واگزار میکنه به 1 دکتر دیگه

خیلی مهم که واگزار نکنه به 1 دکتر دیگه

بیمه تکمیلی ام جدا از 1 و 200 که بیمارستان گفت این دکترم هم چیزی میگیره؟ اگر میگیره مثلا چقدره به ن ...

اگه بیمه تکمیلی باشی از این1/201 مبلغی را برمیگردونه بهت

زنگ بزن اون بیمارستانی که میخوای زایمان کنی از قسمت حسابداری بپرس توضیح میده برات که چ نوع بیمه ای چقدر برمیگردونه بهت

عزیزم بستگی داره به دکترت بعضی هاشون برا هر عملی 1 زیر میزی میگیرن چون معتقدن پولی که از بیمه میگیر ...

دکترم کارش عالیه تو شهرمون معروفه و از شهر های دیگه هم میان پیشش تو خود شهرمون دوتا مطب داره.همه راضی هستن ازش و میاد بالا سر زائو.

اما خیلی پولکیه.تاحالا کسی نگفته زیرمیزی گرفته و واقعا هم نگرفته اما این خانم گفت 10 ملیون من قلبم ریخت اخه خیلی زیاااااااده.پس کلا نطرتون اینه اگر بخواد خودش جدا هزینه ای بگیره 1 ملیون میگیره؟بیشتر نمیگیره؟

اگه الان بیمه تکمیلی هستی خوبه دختر خاله من باردار که شد 2ماهه بود رفت برا ثبت نام بیمه تکمیلی قبول نکردن بیمش کنن چون باردار بود

گفتن باید 2 ماه قبل اقدام به بارداری بیمه تکمیلی رد میکردی تا شامل هزینه هات بشه

تحقیق کن

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز