2777
2789
عنوان

عکس عقد و عروسی

277 بازدید | 15 پست

سلام من از عکس و فیلم عقدم راضی نیستم چون فوق العاده یارو ناشی بود بعدشم دیگه کار از کار گذشته بود و از عصبانیت دیگه پیگیریش نکردم. عکسا فوق العاده ساده با ژستای ساده پس زمینه سیاه.کاملا در عکس جدی هستم بعضی جاها لباسم بد مونده که اصلا عکاس بهم نگفته.حالا سوالم: 1- میشه بدم عکسارو یکم روش کار کنه با فتوشاپ؟ روی قسمتایی که لباسم بد مونده و یکم لبخند و پس زمینش؟؟ عکسا چاپ شده با اسکن میشه؟

2- در حد سه عکس  از عقد و ۳تا هم عروسی با سایز متوسطیا کوچیک برای اینکه بزنه رو تخته شاسی بزنم رو دیوار خونم کافیه یا زیاده؟

3-برای عروسیم عکسای خانوادگی یا حالت پشت صحنه ای بقولی شکار لحظه هارو میسپرم به یه دوست کاربلد که عکاسی بلده و با کلی ذوق هم اصرار میکنه انجام میده اما نه اینکه هزینه بگیره یا کارش این باشه.در هر صورت من مبلغی یا هدیه ای میدم بهش که کمتر از عکاسی دراد.خوبه به نظرتون؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لطفا بگین خودتون چندتا عکس اتلیه ای از عقد یا عروسی دارین؟ سادست مثل من؟

حدود۳۰تا عکس از عکس عقد و عروسی دارم که با گوشی گرفته بودیم کیفیتشم خوب دراومد خداروشکر

دلم برای شب های شهرم تنگ است    
اخی من از اون شکار لحظه هاش خوشم میادد خیلی باحاله متاسفانه۵۰درصد عروسا از عکس و فیلم عروسیشون راضی ...

از ژستای ساختگی متنفرم همیشه هم عکسی که ژست میدن بهم بد درمیاد. فیلمم که نگم برات.... منم عاشق عکسای یهویی که حواسم نیست هستم

یعنی بسپارم به خود عکاس؟

بله اینجوری مطمئن تره . اگه اونی ک میخوای نشه دیگه جای جبران نیست و عروسیت فقط یه باره

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
بله اینجوری مطمئن تره . اگه اونی ک میخوای نشه دیگه جای جبران نیست و عروسیت فقط یه باره

اره درست میگین

وای دارم دیوونه میشم

بخاطر فیلم و عکس عقد خیلی ضرر کردم هزینه دادم

میخوام عروسی کم هزینه تر و بهتر بشه

اره درست میگین وای دارم دیوونه میشم بخاطر فیلم و عکس عقد خیلی ضرر کردم هزینه دادم میخوام عروسی کم ...

جایی برو که چندتا از نمونه کاراشو دیده باشی

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
2790
2778
2791
2779
2792