2777
2789
عنوان

بیاید خانما کمک

92 بازدید | 19 پست

سلام من شوهرم سربازه چند ماه دیگه تموم. میشه به امید خدا

خانواده همسرم اصلا حمایت نمیکنن تازه مادرشوهرم همش جیزای تازه میخره منم دلم اب میشه کاش منم داشتم و مثل اون کیف کفش ست میگرفتم مثللا و خیلی چیزای دیگه

میخوام یکم زنذگیمونو جمع و. جور کنیم من طلا دارم میخوام بذارم بانک کارگشایی و وام طلا بگیرم و قستاشو بدم طلامو پس بگیرم اما نمیدوتم با پول وام طلا کجا سرمایه گذاری. کنم و چه جوری میشه راهنماییم کنید خواهرانه خیلی به کمکتون احتیاج دارم

خدایاشکرت

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چقدر وام میدن؟؟اگر زیاد خونه بخرید اگر کمتره سکه بخر که موقع عروسیتون بفروشید

عشقم عروسی کردیم خونه خودمونیم بنظرت چیکار کنم سکه بخرم؟

خدایاشکرت
تو هم از مادرشوهرت یادبگیر به خودت برس، شوهرتم اینجوری بیشتر به فکر پول دراوردنه تا اینکه تو کم خرج ...

اخه سربازه خونه نیس که هفته ای یکی دو روز میاد چطور به خودم برسم پولی نداریم 

خدایاشکرت
چقدر وام میدن؟؟اگر زیاد خونه بخرید اگر کمتره سکه بخر که موقع عروسیتون بفروشید

بسته به وزن طلات وام میدن طلام خیلی زیاده میدونم وام خوبی میتونم بگیرم اما از ریسکش میترسم همشو نمیخوام بذارم بذارم سپرده یکساله سود بیاد روش،؟

خدایاشکرت
اخه سربازه خونه نیس که هفته ای یکی دو روز میاد چطور به خودم برسم پولی نداریم 

همیشه شیک و مرتب باش، الان زیاد پول ندارین زیاد خرید نکن ولی همونایی که داری رو با هم ست کن

دستمو ول نکن🤲🏻
همیشه شیک و مرتب باش، الان زیاد پول ندارین زیاد خرید نکن ولی همونایی که داری رو با هم ست کن

دلم مبخواداز این اسو پاسی تموم شیم هیچ راهی واسه پول جمع کردن و اینا نداری؟؟طلامو نذارم بانک یعنی،؟

خدایاشکرت
بسته به وزن طلات وام میدن طلام خیلی زیاده میدونم وام خوبی میتونم بگیرم اما از ریسکش میترسم همشو نمیخ ...

نه ارزش نداره چون سودش کمه

سه چهار سال پیش خیلی خوب بود ما خودموم صد تومن گذاشتیم..سودشم جمع کردیم پولمون شد ۱۴۰ تومن ولی الان اون شرایط نیست

دلم مبخواداز این اسو پاسی تموم شیم هیچ راهی واسه پول جمع کردن و اینا نداری؟؟طلامو نذارم بانک یعنی،؟

من چیزی راجع بهش نمی‌دونم چی بگم اخه

اگه خواستی بزاری قبلش حسابی تحقیق کن کلاه نره سرت

دستمو ول نکن🤲🏻