2777
2789
عنوان

بااین ادم ازدواج کنم؟؟؟

644 بازدید | 51 پست

کمکم کنید.خیلی دودل ام. 

23سالمه،دانشگاه ک بودم،دقیقا یک سالو نیم پیش،با یکی از ارشدهای فارغ التحصیل،که تودانشگاه سرباز امریه بود،اشنا شدم.ازاول هدفش ازدواج بود.الان با شناختی ک پیداکردم ب اینا رسیدم:

خوبی هاش:پاکه و بهم همیشه میگه خودمو نگه میدارم که بموقعش لذت ببریم ازهمه چی.کنترلش بالاس.حتی دستش بهم نمیخوره.اهل هیچ گونه دودی نیس.دوستاش موجه ان .رفیق باز نیس.تحصیلکرده .شوخ.اهل حلال وحروم.اعصابش ارومه.اهل زندگیه.دهن محکمه.وتاجاییکه میدونم هیز نیست وجزمن باکسی نیی و وفاداره.راستگوعه.بلده ابراز احساسات کنه .ادم شری نیست.سرش تو لاک خودشه.غیرتی.خانواده دوست.بافرهنگ،منطورم اینه مثلا اداب معاشرتش درسته،سنجیده حرف میزنه توجمع.

چیزایی ک دودلم کرده:

فرزند طلاق.وضع مالی شون زیاد خوب نیس،ی جورایی حامی نداره.حواسش زیاد ب مادرشه، میترسم همه جا بهمون وصل باشه ومزاحم زندگی مون.داداششم ازش کوچیکتره،و خیلی خنگ و بی عرضه،این باید برااون پدر باشه .بدبین هم هست،مثلا کسی گوشی رو ج نده،این میگه فلانی عمدی جواب نداد.من خجالتی ام،اون رک حرفشو میزنه.اقتصادی وحساب کتاب داره.ک.نفهمیدم خسبس هس یا بی پوله.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر من دربارش بیشتر تحقیق کن

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️

برید مشاوره ازدواج

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

خوبیاش ب بدیاش میچربه 

فرزند طلاق بودن که عیب نیست 

فقط باید باهاش طی کنی حد و حدود روابط با خانواده اش رو  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بدبینی و اون قسمت حساب کتابش کارو خراب کرد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

هیچ کس بی عیب نیست به نظرم خوبیاس بیشترن

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

پول خیلی مهمه. ولی بچه های طلاق با چنگ و دندون زندگیشونو نگه میدارن. قطعا سختی مالی خواهی داشت مگر اینکه خودت هم بری سرکار و اینکه اخلاقای خوبش زیاده. والا جوونا الان اینطوری نیستن

روز به روز خوش اندامتر میشم.  خدایا شکرت.  خدایا مرسی