2777
2789
من اردیبهسته سالگرد عقدمون. ی سشوار حرفه ای میخوام بخرم و ی دست لباس ست هم خریدم برا عکس اتلیه، (اتل ...

منم 9 اردیبهشته 😍😍😍

فکر کردم به آتلیه منم ولی نمیدونم دقیقا چیکار کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستی منم اسمم غزله😃😃

ای جونم.

با ی اتلیه هماهنگ کن‌تلفنی و تایم بگیر.ی دست لباسم اماده کن اون روزم ی میکاپ کن برید عکس بگیرین.سالها بعد فقط خاطرع و عکس می مونه

❤️همسرم❤️

لباس ست چه مدلی گرفتین؟؟و ازکجا؟؟؟؟

بگین منم بدونم.پس فردا دومین سالگرد عقدمونههههههههههههههه😟😟😟

خدارو میشه توجمله"عجب شانسی اوردم"حس کرد.خداکنه ماهم همیشه شانس بیاریم.یه صلوات لطفا😘
ای جونم. با ی اتلیه هماهنگ کن‌تلفنی و تایم بگیر.ی دست لباسم اماده کن اون روزم ی میکاپ کن برید عکس ب ...

من در نظر دارم سورپرایزی یه پیکنیک ترتیب بدم با دوستامون بگم تیم عکاسیمونم بیاد اونجا خوبه به نظرت؟

لباس ست چه مدلی گرفتین؟؟و ازکجا؟؟؟؟ بگین منم بدونم.پس فردا دومین سالگرد عقدمونههههههههههههههه😟😟😟

من اصلا لباس ست نگرفتم تو عکاسی اسپرتمون 

فقط رنگارو ست کردیم باهم ارایشگاه و اینام نرفتم

ترجیح میدم همه چی طبیعی باشه

لباس ست چه مدلی گرفتین؟؟و ازکجا؟؟؟؟ بگین منم بدونم.پس فردا دومین سالگرد عقدمونههههههههههههههه😟😟😟

منظورم از ست،، ست رنگیه. همسرم پیراهن مردونه و شلوار لی منم عمون رنگ شومیز و شلوار لی

❤️همسرم❤️

خوبه بدبختی برم خونه کشو بگردم بینم هس لباسی که رنگش به هم بخوره.

ازشانسم نیس لباسی که رنگش به هم بخوره.

کتونی ستم نداریییمممممم.کفشاتونوچه میکنین؟

موهاتونوچکارمیکنین؟؟؟؟

خدارو میشه توجمله"عجب شانسی اوردم"حس کرد.خداکنه ماهم همیشه شانس بیاریم.یه صلوات لطفا😘
خوبه بدبختی برم خونه کشو بگردم بینم هس لباسی که رنگش به هم بخوره. ازشانسم نیس لباسی که رنگش به هم ب ...

سخت نگیر بابا لباسی که دوست دارین بپوشین از کسی غرض کن به خدا مهم نیس اینچیرا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز