2821
2789
عنوان

امینوسنتز

1234 بازدید | 65 پست

سلام بچه هاالان ازازمایشگاه بهم زنگ زدن گفتن جواب امینوسنتزاومده پرسیدم جوابش چی شدامابهم نگفتن گفتن مانمیدونیم مگه میشه اوناندونن یعنی جوابش مثبته که بهم نگفتن بخدادارم دق میکنم کاش میمردم این چیزارونمیدیدم بچه ها نظر شماچیه 

شاید واقن نمیدونن اکثرا نمیدونن ایشالا ک هیچی نیس

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم استرس نداشته باش برو جوابت رو بگیر .

منم امینو شدم چهار روز پیش جواب گرفتم به منم گفت تلفنی جواب نمیدیم , حضوری بیا بگیر . خدا رو شکر مشکلی ام نبود .

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
عزیزم پیشداوری نکن. من هم این آزمایش را دادم و می دونم چه استرسی داری. انشالله که خیره!

بقران ازاسترس گذشته قلبم داره ازجاش کنده میشه این طفل معصومم هی تکون میخوره بخاطرناراحتیم من دیگه واقعابریدم اززندگیم

عزیزم استرس نداشته باش برو جوابت رو بگیر . منم امینو شدم چهار روز پیش جواب گرفتم به منم گفت تلفنی ج ...

ابجی الان جوابش اومده امادکترم گفته شنبه بیاپنجشنبه هاتعطیله تااون موقع مرگمومیبینم خدایا

عزیزم معمولا جوابو تلفنی نمیگن 

چون تخصص ندارن اونایی که پشت تلفن نشستن که جواب رو برات بخونن 

میگفتی با پیک برات بفرستن که نخواد بری بیرون 

جوابو گرفتی منو ریپلای کن بگو 

حواست باشه!
2790
2823
2791
2779
2792