2777
2789
عنوان

عجوج مجوج لجوج

366 بازدید | 26 پست

دارم با این قوم میرم سفر (مادرشوهر و خپاهرشوهر مجرد زبون دراز)

بجه ها خیلی اذیت میکنن خیلی دخالت میکنن توزندکیمون من خودمو قاطی نمیکنم اما به شوهرم میگم اجازه نده تو مسایل شخصیمون دخالت کنن

شوهرمم هرکاری میکنه حریف نمیشن یعنی خصلت مادرشوهرم اینطوریه ک از رو نمیره کارخودشو میکنه 

ما عقدیم دیشب به شوهرم به جیزی گفت مادرشوهرم  همسرمم بهش کفت خودمون میدونیم چیکار کنیم چیکار نه و خیلی لحنش تند بود و بنظرم پاقعا حقشه روی همه مسایل باید نطر بده انگار نه انگار ما ادمیم

مامانش باهاش قهر کرد دگ جوابشو نداد شوهرمم خیلی عصبی شده بود

بنظرتون چیکار کنم باهاشون؟چطور مشکلم حل میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چشم مادر خودت بهش نگاه کن و بی احترامی نکن- شما اول زندگی هستید و خیلی از مسائل رو بعدا میفهمید- از حالا بنای لج بازی با خانواده شوهر رو نذار- مهربون باش تا مهربونی ببینی -این کاریه که من خودم 15 ساله دذارم انجام میدم وموفق بودم -خانواده همسرم برام محترم هستن-اگرم از چیزی ناراحت بشم چشم پوشی میکنم

مثلا دارم با همسرم صحبت میکنم راحع به یه موضوعی هی میپره وسط حرفم نظر میده ک جیکار کنید حالا ما داریم حرف میزنیم ببینیم شب کجا بریم بکردیم اون هی میکه امشب نرید فردا برید امشب کرمه امشب سرده فلانجا برید فاانجا نرید اخه به توچه من دارم باهمسرم میحرفم خیلی ازاخلاقش بدم میاد

دک با شوهرم توجمع مشورت نمیکنیم درمورد کارامون(جمع البته نه مادرشوهرم وقتی باشوهرم میحرفم نکاهش تو دهن منه ببینه جی میکم ازاین اخلاقا داره ک فضوله خیلی) ازاون روزی ک دیدم تااین حد دخالت دارن دیگ توجمع باشوهرم راحع به جیزی نمیحرفیم دوتایی بعدا توخلوتمون حرف میزنیم یا اگار کارمهمی باشه اس میذیم توخونشون بهم

حل نمیشه فقط اجازه نده شوهرت به حرفشون گوش کنه اونوقت دیگه تا اخر هرچی اونا بگم همونه ! سعی کن خونتو ...

دیشب شوهرم خیلی محترمانه بهشون کفت خودمون میدونیم چیکار کنیم خواهرش کفت حقته بخوابونه توگوشت😳فکرکن دختر زبون دراز بیست ساله حیف ک نمیخاستم دخالت کنم اکر نه بلدبودم باهاش جطور رفتار کنم 

شخصیت اونا تغییر نمیکنه این وسط خودت باید زندگیتو مدیریت کنی هر چی گفتن بها نده برات اهمیت نداشته ...

دقیقا جدیدا هرچیزمیگن ابخند میزنم بعد با همسرم میحرفم ینی نشنیدم😐

شاید اگه باهاشون از در دوستی وارد بشی دیگه اونقدرا هم ازار دهنده نباشه برات. بالاخره اونا هم آدمن و چون قوم شوهرن دلیل نمیشه بد باشن. مادرشوهر من همیشه میگفت آدمیزاد مرغ محبته مهربونی کنه مهربونی میبینه. 

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
با خانواده همسر بشدت رسمی باش رسمی رفت و امد کن الان توی عقد هستی از همه کارها با خبر میشن نمیشه کار ...

خیلی جالبه برام ارثیه نازایی دارن خودشون نصف فامیلشون و خود مادرشوهرمم همینطور بوده 

بعد همش باثه من میکن این عملو کردی نازایی میاره اون کارو کردی نازایی میاره این کرما نازایی میاره میخان اگر‌یه زمان بچه دار نشدیم بگن مشکل ازمنه😳