سلام دوستان من اهل قم هستم و مدتیه چادر سر نمیکنم واقعا از اول دوسش ندارم و با اجبار میپوشیدم خانواده همسرم روستا زندگی میکنن و پدر شوهر به شدت حساسی دارم که میدونم صد درصد ناراحت میشه از دین موضوع درسته شوهرم پشتمه ولی انقدری براشون احترام قائل هست که نمیتونه بگه شما دخالت نکن واقعا موندم وقتی پیش اونام چادر بکشم چیکار کنم واقعا بعضی ها خجالت نمیکشن با دخالت هاشون انگار من خودم عقل ندارم،چیکار کنم به نظرتون
آخه بهش خیلی ربط داره انگار حتی به کوتاه بلندی مانتو هم گیر میده
به هرکی ربط داره به پدرشوهرت ربطی نداره.منم قبلا خونواده شوهرم اینطور بودن یه بار که واسه بارهزارم رو مخم رفتن بهشون گفتم لباس پوشیدن من به شماهیچ ربطی نداره بجز شوهرم دیگه اصلابعداون حرفی نزدن
من چادری نبودم الان میذارم حتی تو مهمونی ها و جشن ها واسم خیلی سخته با بچه کوچیک مخصوصا موقع مهمون داری و عصبی میشم اگه واقعا دوستنداری بخاطر کسی نذار چون فقط حالت خراب میشه...من ناراضی نیستم بخاطر شوهرم میذارم اون دوست داره ولی چون از اول چادری نبودم خیلی سختمه
دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
چادر بپوش تا جایی واس نقطه ضعف برات نباشه..جررر میخورن
خیلی خوبن ولی رو این مسائل حساسن قبلنا میگفتن تو خونه پیش مهمون چادر بکش دامن بپوش نخند لباس کوتاه نپوش یه مدت رعایت کردم دیدم دارم از خودم دور میشمو افسرده شدم برگشتم به روال قبلم و وقتی مادرشوهرم میگه لباست کوتاه میگم باشه و اهمیتی نمیدم خداروشکر شوهرم عین اونا نیست
ببین اگه شوهرم دوس داشته باشه بحثش جداست اما اونم راضیه
پس دیگه اصصصصصلا جای بحثی نیست به میل همسرت باش ماها که نباید همه رو راضی کنیم فردا تو یه عروسی بنظر خودت و همسرت لباس قرمز قشنگه ولی اونها میگن نه جلف آبی بهتره...یا فلان رنگ مو خوب نیست ولی بنظرشما خوبه یا هزارتا جیز دیگه... بخوای بنظر بقیه باشی مصیبت داری
دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
به هرکی ربط داره به پدرشوهرت ربطی نداره.منم قبلا خونواده شوهرم اینطور بودن یه بار که واسه بارهزارم ر ...
آی گفتی انقدر گیر میدادن منم احمق گوش میدادم فک کن پیش دامادشون وقتی اونا نبودن یه شومیزی چیزی میپوشیدم اونا که میومدن چادر سر میکردم حالا ولی اصلا پیش هیچ مهمونی تو خونه چادر نمیکشم پدرشوهرم انگار به خودشم شک داره دختراش کوتاه بپوشن پیشش دعواشون میکنه