2777
2789
عنوان

دو رویی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم فکر می کنم اگر برعکسش بود باز هم به حرف اونا می گشتی؟ اگه خودت چادر دوس داشتی و اونا با تاپ و ...

نه واقعا نه وقتی من چادر و دوست ندارم پس صوابی ام از پوشیدنش نمیبرم فقط دستو پامو میگیره

آخه بهش خیلی ربط داره انگار حتی به کوتاه بلندی مانتو هم گیر میده

به هرکی ربط داره به پدرشوهرت ربطی نداره.منم قبلا خونواده شوهرم اینطور بودن یه بار که واسه بارهزارم رو مخم رفتن بهشون گفتم لباس پوشیدن من به شماهیچ ربطی نداره بجز شوهرم دیگه اصلابعداون حرفی نزدن

من چادری  نبودم الان میذارم حتی تو مهمونی ها و جشن ها واسم خیلی سخته با بچه کوچیک مخصوصا موقع مهمون داری و عصبی میشم اگه واقعا دوستنداری بخاطر کسی نذار چون فقط حالت خراب میشه...من ناراضی نیستم بخاطر شوهرم میذارم اون دوست داره ولی چون از اول چادری نبودم خیلی سختمه

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
چادر بپوش تا جایی واس نقطه ضعف برات نباشه..جررر میخورن 

خیلی خوبن ولی رو این مسائل حساسن قبلنا میگفتن تو خونه پیش مهمون چادر بکش دامن بپوش نخند لباس کوتاه نپوش یه مدت رعایت کردم دیدم دارم از خودم دور میشمو افسرده شدم برگشتم به روال قبلم و وقتی مادرشوهرم میگه لباست کوتاه میگم باشه و اهمیتی نمیدم خداروشکر شوهرم عین اونا نیست

خیلی خوبن ولی رو این مسائل حساسن قبلنا میگفتن تو خونه پیش مهمون چادر بکش دامن بپوش نخند لباس کوتاه ن ...

😕 خدا بهت صبر بده ..ولی اگه امکانش هست خونتو ببر یه جای دور که سالی یه بار ببینیشون 😊😊😚

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
وای اخه دیگه دور و زمونه دخالت کردنای اینجوری گذشته چی بگم والا به خاطر اینکه اعصاب خودت خراب نشه ...

باز خداروشکر تو یه شهر نیستیم اما خوب موندم من الان بدون چادر میرم خونه دایی شوهرم بعد اونا امدنی باید با چودر برم احساس میکنم کلا زشت میشه برام

😕 خدا بهت صبر بده ..ولی اگه امکانش هست خونتو ببر یه جای دور که سالی یه بار ببینیشون 😊😊😚

اونا روستا ان ما قم هستیم مگه سالی ۲۰ بار اینا میبینمشون شایدم بیشتر

ببین اگه شوهرم دوس داشته باشه بحثش جداست اما اونم راضیه

پس دیگه اصصصصصلا جای بحثی نیست به میل همسرت باش ماها که نباید همه رو راضی کنیم فردا تو یه عروسی بنظر خودت و همسرت لباس قرمز قشنگه ولی اونها میگن نه جلف آبی بهتره...یا فلان رنگ مو خوب نیست ولی بنظرشما خوبه یا هزارتا جیز دیگه... بخوای بنظر بقیه باشی مصیبت داری

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
به هرکی ربط داره به پدرشوهرت ربطی نداره.منم قبلا خونواده شوهرم اینطور بودن یه بار که واسه بارهزارم ر ...

آی گفتی انقدر گیر میدادن منم احمق گوش میدادم فک کن پیش دامادشون وقتی اونا نبودن یه شومیزی چیزی میپوشیدم اونا که میومدن چادر سر میکردم حالا ولی اصلا پیش هیچ مهمونی تو خونه چادر نمیکشم پدرشوهرم انگار به خودشم شک داره دختراش کوتاه بپوشن پیشش دعواشون میکنه

پس دیگه اصصصصصلا جای بحثی نیست به میل همسرت باش ماها که نباید همه رو راضی کنیم فردا تو یه عروسی بنظر ...

واقعا الان تو فامیلای خودم دیگه ام سنو سال هام چادر نمیکشن حتی خاله و زندایی همسرم هم نمیپوشن دیگه اما اینا میدونم بدجور ناراحت خواهند شد که به درک

اونا روستا ان ما قم هستیم مگه سالی ۲۰ بار اینا میبینمشون شایدم بیشتر

🙁.اگه شوهرت کاری بهت نداره و راضیه هر کاری دوس داری انجام بده 😕 .یواش یواش عادی میشه ..ولی سعی کن حجابت و لباس پوشیدنت ی جوری کامل باشه تا جای 

حرفی نمونه

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔