2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر طول میکشه دوماه چاق میشم

بعد از دوهفته نتیجش رو میبینی فقط صورتو پر میکنه شما توی دوماه هروز اینکارو بکن مطمعن باش پر میشه صورتت

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
بعد از دوهفته نتیجش رو میبینی فقط صورتو پر میکنه شما توی دوماه هروز اینکارو بکن مطمعن باش پر میشه صو ...

حتی روی پوستتم تاثیر میزاره و باطراوت تر ش میکنه

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...

عزیزم سیب زمینی پخته بخور

یا ناشتا ژله بخور

یا مابین صبحونه و ناهار خیار بود و بزن به صورتت

حتما ماست بخو 

آب زیاد بخور

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
2790
2778
2791
2779
2792