2789
سطح تحصیلاتت موضوع مورد علاقه ت؟

لیسانس هستم معلم ام عاشقانه دوس دارم مال جین آستین همشو خوندم بیشتر خارجی میخونم ولی الان چن تا ایرانی خوندم بد نبود مثل سه سوت یا خط به خط تا تو 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لیسانس هستم معلم ام عاشقانه دوس دارم مال جین آستین همشو خوندم بیشتر خارجی میخونم ولی الان چن تا ایرا ...

کلیدر بهترین عاشقانه ایرانی واسه سطح شما عالیه

کتابی سرشار از صحنه های عاشقانه مجاز و غیرمجاز

با ادبیات بی نظیر

جماعت؛ من دیگه حوصله ندارم ....به خوب امید و از بد گله ندارم!

قتل کیارش مژگان زارع .خیلی عالیه حتی نمی تونی یک لحظه دل بکنی ازش.کلا کتاب مژگان زارع عالیه .اشیانه‌ای درباد مه.خواب های طلای و.....قتل کیار ش می تونی دانلود کنی.ولی بقیه کتابن 

کلیدر بهترین عاشقانه ایرانی واسه سطح شما عالیه کتابی سرشار از صحنه های عاشقانه مجاز و غیرمجاز با ا ...

ممنون

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
قتل کیارش مژگان زارع .خیلی عالیه حتی نمی تونی یک لحظه دل بکنی ازش.کلا کتاب مژگان زارع عالیه .اشیانه‌ ...

ممنون

بادیگارد,عشق به توان شش, قرار انتقام,تحت پوشش, ببار باران,ارباب زاده مغرور من,این گروه خشن,قلب دوست ...

ممنون