2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی کارمنده بانکه؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نه

با کارمند، پزشک، معلم، بازاری، وکیل، استاد ازدواج نمیکنم.

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
نه با کارمند، پزشک، معلم، بازاری، استاد ازدواج نمیکنم.

میشه بدونم با کی ازدواج میکنی پس؟

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
بانکی     اگه منظورت کارمند بانکه ... بستگی داره به اینکه استخدام رسمی شده یا نع ولی اگر ...

بانکیا دیگه استخدام رسمی ندارن .کل بانکااا 

ولی فرقی هم با رسمیا ندارن.

ملاک اخلاق وپایبندبودن به طرف مقابله پول که دیریازودپیدامیشه

پسر خیلی خوبیه .خیلی با حیا و خانواده دوست

اره

خوبه آینده داره اگر اخلاقش و خانوادش هم مورد تاییدت هستن رد نکن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز