2777
2789
عنوان

باردارا کمک

96 بازدید | 10 پست

هفته22 بارداریم خیلی تند تند دستشویی میرم ن سوزش دارم ن خارش فقط ترشحاتم بو میده چیکار کنم برا جنینم ضرر داره اگه عفونت باشه برا جنین چ اتفاقی میفته خیلی نگرانم قرارع شنبه یکشنبه برم متخصص زنان زایمان

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه احساس میکنی عفونته ، نسبت یک لیوان سرکه سفید رو به یه تشت آب اضافه کن خودت رو باهاش بشور ، هیچ مشکلی پیش نمیاد و اگه عفونت کم باشه برطرف میشه با دو سه بار شست و شو 

!♌️

بو بده عفونته.فردا حتما برو دکتر

اخه دکترش فردا نیس شنبه فک کنم باشه کجا برم مشهدم 

فعلا تا وقت دکترت بشه لباس زیر نپوش بهتر میشی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
اگه احساس میکنی عفونته ، نسبت یک لیوان سرکه سفید رو به یه تشت آب اضافه کن خودت رو باهاش بشور ، هیچ م ...

نمیدونم بخدا فقط ترشحاتم بو میده همین لباس زیرمم همینجوری میشه ببخشید ی بوی ترش مانند 

تقریبا طبیعیه . اکثر خانوما شاید یه دوره ی دو سه روزه این عفونت رو بگیرن ، اگه کمه این کاری که من گفتم خیلی سریع جواب میده ، من دکترم بهم اینو گفت و اینکه لباس نخی حتما تنت کن و وقتی از حموم میای کامل اون ناحیه رو با سشوار خشک کن ، رطوبت باعث بدتر شدنش میشه

!♌️

تقریبا طبیعیه . اکثر خانوما شاید یه دوره ی دو سه روزه این عفونت رو بگیرن ، اگه کمه این کاری که من گف ...

چشم مرسی گلم

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز