2777
2789
علایمش چیه؟؟؟

علائم زیاد داره من شوهرم کمی اضافه وزن داشت و جوش های چرکی پشت سرش میزد رفت چند تا دکتر تشخیص ندادن چشه دیگه رفت حجامت یه دکتر طب سنتی گفته بود احتمالا از کبدته دیگه ازمایش داد فهمیدیم بله کبدش چربه

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ پس برا شما بر عکس شده علائمش چی بود؟من شوهرم جوش های وحشتناک س کلش میزد😅😅

😁😁

برا من فقط جوشهای بزرگ پس کله و روی صورتم لک افتاده بود 

وزنمم بالا رفته بود 

بوی ذهنم میومد هر چی هم مسواک میزدم هیچ

وخیلی علائم دیگه الان یادم نیست

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐
😁😁 برا من فقط جوشهای بزرگ پس کله و روی صورتم لک افتاده بود  وزنمم بالا رفته بود  بوی ...

جدی؟پس احتمالا با این علائم کبدت چرب باشه ولی انشاله که نیستی😥

برام دعا کنید زود باردار شم شوهرم لح لحه میزنه برا بچه

انشالا خدا دامنت رو سبز کنه😇

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐
فک نکنم چنین چیزی ب چشمم نخوردباید فردا نگاه کنم دقیق

مطمئنم اینا حروف اختصاریشه .عزیزم من ازمایش کبد چرب رو موقعی باردار بودم انجام دادم قبل بارداری انجام ندادم اگه دیدی نبود ببر دکتر اضافه کنه برات

جدی؟پس احتمالا با این علائم کبدت چرب باشه ولی انشاله که نیستی😥

قبلا کبدم چرب بود گرید ۱ بود.چند ماه پیش دمنوش نیوشا رو استفاده کردم تو یه ماه خوب شدم

قبلا کبدم چرب بود گرید ۱ بود.چند ماه پیش دمنوش نیوشا رو استفاده کردم تو یه ماه خوب شدم

گلم اون پیامو به استارتر دادم .کبد چرب فقط باید رعایت کنی و ورزش ‌ و قرص لیورگل عالییین شوهرم ۱۷ کیلو کم کرد تا خوب شد

منم  اضافه وزن پیدا کردم ....امروز رفتم دکترزنان خیلی شلوغ بود شاید چهل نفر جلوم بود ساعت هفت غروبم بود نموندم خودم رفتم ازاد ازمایشگاه نوبت گرفتم برای پیش ازبارداری البته قبلش درمونگاه محل رفته بودم ادرس اون ازمایشگاه روبهم داد