2821
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

141 بازدید | 9 پست

به نظرتون این درسته که اگه جنین سمت چپ باشه دختره واگه راست باشه پسره؟

آخه به من گفتن وقتی میری سونو ببین دکتر کدوم ورو بیشتر دقت میکنه ...

حالا بنظر شما درسته؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای خدا آخه این حرفا چیه 

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
نمیدونم منم شنیدم معمولا تو بارداری آدم به هر قضیه‌ای حساس میشه

نه عزیزم بشنو و باور نکن تنها راه تشحیص جنسیت سونو گرافیه

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          

برای من از اولم سمت راست بود هنوزم هست.طوری ک حس میکنم شکمم کجه😅

بچم پسره اما مطمعانم همه ی اینا خرافاته

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

نمیدونم درسته یا نه ولی الان ک سونوی نی نی اولم ک پسره دیدم سرش سمت راست بود و این نی نیم ک دختره سرش سمت چپ بود.

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز