2777
2789
دلم میل گل باغ تو داره درون سینه ام داع تو داره برم الاله زاران لاله چینم  بدیدم الاله هم داغ ت ...

اینکه باید عزا بگیریم واسش😢

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
😐😐😐😐

😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

@آلاله99  

بیا یه چیزی بگو دوستمون بخنده

راستی میدونین چند تا فیل چه جوری تو پراید جا میشه؟؟!

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
راستی میدونین چند تا فیل چه جوری تو پراید جا میشه؟؟!

یکی جلو میشینه،،،یکی راننده میشه سه تا هم صندلی پشتی میشینن

باسوزن اول باید بادشونو خالی کرد🤔

به سختی!😆

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤