2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم همیشه خونس سرکار نمیره خسته شدم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 2962 بازدید | 49 پست
آره بخدا 😫😫میگم ولی نمیره بعدشم خرجا انقد بالاس که آدم دلش نمیاد پول به باشگاه بده 

تشویقش کن بره سر کار .اگر کاری هم بلد نیست تو آژانس کار کنه .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
 آره ایده خوبیه ولی بچم یه سال و نیمشه چیکارش کنم نمیتونم بسپرم دست کسی

خب اگه شوهرت  یکی دو ساعت نگه داره میتونی بری وگرنه باید یه مدت صبر کنی ولی سعی کن یه کاری کنی شوهرت بره سر کار حتی اگه به پولش نیاز ندارین اینجوری دست وبالت بسته میشه  برو مشاوره یا زنگ بزن بالاخره یه راهکاری میده عزیزم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تشویقش کن بره سر کار .اگر کاری هم بلد نیست تو آژانس کار کنه .

رفت تپسی اونم نصف روز بعد اومد گفت خسته کنندس همش تو ترافیکم و حیفه این ماشین و بندازیم تو این کارو اینجور بهانه ها

اگه میخوای با ما باشی نباید از ارتفاع بترسی 
خب خودش افسرده نشده از خونه نشینی؟وقتشو چجوری میگذرونه در طی روز؟

جلو تلویزیون و بحث کردن بامن .لامصب اصن هیچ کاری تو خونه ام نمیکنه بهش میگم فلان کارو تو بکن من خسته ام میگه من بکنم ؟ 

رفت تپسی اونم نصف روز بعد اومد گفت خسته کنندس همش تو ترافیکم و حیفه این ماشین و بندازیم تو این کارو ...

متاسفانه همسرت عادت کرده به بیکاری مگر اینکه از لحاظ مالی بهش فشار بیاد و مجبور بشه کار کنه .به نظرم تو خرج و مخارج زیاد مراعاتش نکن تا مجبور بشه به خودش تکونی بده .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
جلو تلویزیون و بحث کردن بامن .لامصب اصن هیچ کاری تو خونه ام نمیکنه بهش میگم فلان کارو تو بکن من خسته ...

از لحاظ جسمی سالمه؟واقعا یه آزمایش خون ببرش فکر کنم کم خونی داره اینقدر کم فعالیته.سردیجاتم زیاد نده بهش.باید الان کلی انرژی داشته باشه بزنه بیرون.تازه خودشم افسرده میشه اینهمه خونه باشه.جراحی نداشته چند بار پشت هم؟

از لحاظ جسمی سالمه؟واقعا یه آزمایش خون ببرش فکر کنم کم خونی داره اینقدر کم فعالیته.سردیجاتم زیاد نده ...

نه بابا هیچ مشکلی نداره از اول اینجوری بار اومده عادت کرده 

متاسفانه همسرت عادت کرده به بیکاری مگر اینکه از لحاظ مالی بهش فشار بیاد و مجبور بشه کار کنه .به نظرم ...

چیکار کنم آخه به خاطر قسط ماشین مجبورم مراعات کنم چون اگه نکنم میدونم کار که نمیکنه قسطمونو نمیتونه بده  

خوشبحال مادرش با این بچه بزرگ کردنش.نگو که از اول سرکار نرفته؟بهش بگو موقعیت اجتماعی باعث اعتماد بنف ...

بخدا هنوزم که هنوزه هر دفعه میره پیش مامانش ۱۰۰تومن ۲۰۰تومن ۵۰۰ تومن میده بهش 

یه لحظه فکر کردم خودمم پست گذاشتم.اول از همه بگم بهت امید نداشته باش بره سرکار.من همه کاری کردم تا پای طلاق رفتم ادمی که تا این سن کار نکرده بی تعارف عادت کرده به تنبلی و تن پروری از این به بعدشم نمیره لنگه شوهر خودم.دوم اینکه ملاحظه مالیش رو نکنه میگی مادرش هواش رو داره بزار بده پس وقتی عرضه بچه تربیت کردن نداشته پس بزار جورشم بکشه سوم وقتی اون نمیره تو برو بیرون.یه باشگاهی کلاسی بنویس بچه رو بزار کالسکه برو پیاده روی خونه مادر و خواهرت یک کم بزرگترشد بچه رو پاره وقت بزار مهد دنبال کاری درسی جیزی باش