2777
2789
عنوان

دل نوشته

160 بازدید | 19 پست

حالا رسیدیم به تاریخ زایمان کوچولوی خوش قلب من نموندی تو دلم حالا رسیدم به تاریخی ک براش لحظه هارو میشموردم دکتر میگفت ببین چه بچه تیزی داری نمیزاره صدای قلبشو بشنویم شیطون مامان تنهامون گذاشتی منو بابات غمگینتراز هر روزو هر شبیم چرا چرا انقدر غمگینه این روزا کاش خدا معجزه کنه یه کاری کنه منو تنها نزاره خدا جون 

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭🖤💔

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
الهی 😔 انشالله زودی باردار میشی غصه نخور 💗

دیگه باردی ممکن نیست من مونومو یه مشت افکار یه روح خراب

خدا صبروتحملت بده.میفهمم خیلی سخته.ان شالله اینبار همه چی خوب میگذره

واسه من ک بارداری معجزه بود یه فاجعه بود انگار از پرتگاه پرتم کرده بودن وقتی کارای سقطو انجام میدادن

چرا ممکن نیس؟منم هشت ساله منتظرم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
چرا ممکن نیس؟منم هشت ساله منتظرم

چون نمیشه یه چیزی ک نمیتونم بهش برسم کاش زندگی برمیگشت کاش همه چیز فرق میکرد کاش بود کاش یه دلخوشی کوچیک منو شوهرمو به زندگی برگردونه

میفهمتت عزیزم منم بچم اگه بود دو ماه دیگه به دنیا میومد، به دنیا اومدنش میشد شبای قدر

خدایی که یه بار داده میتونه دوباره هم بده، ان شاء الله که به حق علی اکبرش که امروز تولدش بود دامن شما و خودم و همه ی کسایی که دوست دارنو سبز کنه

میفهمتت عزیزم منم بچم اگه بود دو ماه دیگه به دنیا میومد، به دنیا اومدنش میشد شبای قدر خدایی که یه ب ...

مشکل کجاست خیلی سعی میکنم زندگی کنم به روم نیارم خدااااا نفسمو بالا نیاررررر انگار تو گلوم یه چیزه نمیزاره نفس بکشم😣😣😣😣

هر کسی گفته ممکن نیست ببخشید غلط کرده اگه دکترت این حرف و زده اون دکترو بذار کنار

عزیزم درکت میکنم خدا بهت صبر بده سخته میفهمم ولی باید قوی باشی الان علم انقدر پیشرفت کرده نباید نا امید باشی نا امیدی بزرگترین گناهه ادم ب امید زندس ب خدا توکل کن از خدا بخواه کمکت کنه این روزای سخت و پشت سر بذاری و بتونی خودتو جمع و جور کنی

الان ب این فکر کن که اون فرشته کوچولو تو بهشته و منتظره تا ی روز توام با خودش ببره بهشت، خدابیامرزه مامانمو یادمه وقتی کوچیک بودم واسم تعریف کرد که قبل از همه ی ما ی پسر حامله بوده ک سقط میشه میگف مامان بزرگم گفته هر بچه ای که  سقط میشه میره بهشت و یک وسیله میشه برای اینکه پدر و مادرشم با خودش ببره بهشت 

انشاالله این دوره سخت و بتونی بگذرونی از پسش بر میای خانومی سخته ولی باید بتونی پیش امام رضا واست دعا میکنم خدا دوباره ی نی نی ناز شیطون بهت بده 

تورو خدا نا امید نباش روحیه و اعصاب خیلی تاثیر داره رو این که دوباره باردار شی ،اعصابت و قوی کن ب خودت مسلط باش ی رژیم غذایی سالم داشته باش ی دکتر خوب پیدا کن امیدت ب خدا باشه

چون نمیشه یه چیزی ک نمیتونم بهش برسم کاش زندگی برمیگشت کاش همه چیز فرق میکرد کاش بود کاش یه دلخوشی ک ...

قربونت چرادلخوشی کوچیک بزرگترین دلخوشی وجوده خداست،واینکه همدیگه رو دارین،بلاخره باید کنار بیاین با غمش،حالا چ بهتر ک زودتر اینکارو بکنین،میدونم هیچی سختتر از این نیست ،ولی عزیزم اون بچه قسمته تو نبوده پس همون بهتر ک الان رف،بزرگ میشد و بش دل میبستین وخدامیبردش ک بدتر بود،اول خودتو آروم کن و سعی کن طولانی نشه و حال شوهرتم خوب کن،معجزه هرروز داره اتفاق میوفته انشاالله شامل حال توام میشه من مطمینم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
هر کسی گفته ممکن نیست ببخشید غلط کرده اگه دکترت این حرف و زده اون دکترو بذار کنار عزیزم درکت میکنم ...

مرسی از دلداریت ممنون تلاشمو میکنم

قربونت چرادلخوشی کوچیک بزرگترین دلخوشی وجوده خداست،واینکه همدیگه رو دارین،بلاخره باید کنار بیاین با ...

امیدوارم امیدوارم چند روزه یه غم تو دلمه