2777
2789
عنوان

سردرد بارداری

152 بازدید | 18 پست

سلام دوستان،من توی هفته ۹ هستم،۳ روزه سردرد شدیییییید دارم طوری که وقتی نشستم بلند میشم راه برم انگار مغزم جابه جا میشه،وقتی دراز کشیدم یا نشستم بهتره اما توی حرکت خیلی درد دارم،امروز دکتر رفتم گوشمو گلومو معاینه کرد گفت عفونت نداره فشارم ۷ بود ولی،گفت شاید از فشارته،کسی تجربه ای داره بهم بگه؟؟؟؟چیکار کنم؟؟؟؟چی بخورم بهتر شم؟؟؟؟اصلا از بارداریه؟؟؟

خداجونم خودت مواظب پسرمو همسرم باش همیشه سالمو شاد باشن میسپارمشون به خودت
منم سرگیجه دارم، در حال ایستاده و راه رفتن، نمیدونم چکار کنم، دیگه خسته شدم.😢😢😢😢

من سرگیجه ندارم اصلا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم سرگیجه دارم، در حال ایستاده و راه رفتن، نمیدونم چکار کنم، دیگه خسته شدم.😢😢😢😢

فشارت پایینه

بله عزیزم از بارداریه و از فشار پایین

من هم همین طور بودم . از چهارماهگی کاملا سردردهام رفع شد

چای نبات معجزه می کنه...چای تازه با نبات

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

بله عزیزم از بارداریه و از فشار پایین من هم همین طور بودم . از چهارماهگی کاملا سردردهام رفع شد چای ...

چای که میگن کافیین داره نخوریم؟

منم به خدا نشستم دیگه گریه کردم اطرافیانمم کلافه کردم هر روز یه جورم،قربون خدا برم 

استارتر عزیز 

منم تو سن بارداری شما ک بودم همین جوری شدم البته اینکه با حرکت بدتر میشه بعدا پیش دکتر معز و اعصاب برو و پیگیر باش ولی حتما فشارت رو بگیر من رفتم درمانگاه فشارم خیلییی پایین بود شایدم فشارت بالا باشه در هر صورت پیگیری کن استامینوفن هم نذار بزنن تو سرم اگه فشارت پایین بود سرم میدن بزنی

استارتر عزیز  منم تو سن بارداری شما ک بودم همین جوری شدم البته اینکه با حرکت بدتر میشه بعدا پی ...

فشارم ۷ بود دکتر واسم سرم نوشت اما نزدم با اینکه قندی نمکی بود،بهم گفت هر ۸ ساعت یه استانینوفن ۳۲۵ بخورم ولی اونم نمیخورم

فشارم ۷ بود دکتر واسم سرم نوشت اما نزدم با اینکه قندی نمکی بود،بهم گفت هر ۸ ساعت یه استانینوفن ۳۲۵ ب ...

من از دکترم پرسیده بودم گف سرم ایرادی نداره چون فشار پایینم خطرناکه 

ولی استانینوفن نخور