2777
2789
عنوان

درددل

128 بازدید | 22 پست

دوستان هیچی باارزش تر از سلامتی نیست، من یک ماهه بخاطر سرگیجه هام که از تکون خوردن مایع گوشم هست خونه نشین شدم. نه میتونم برم باشگاه نه کلاس نه ... حتی نمیتونم خم بشم و جارو بکشم.

قدر سلامتی تون را بدانید. همین که سالمید و می تونید با پای پیاده برید پارک محله تون خودش یه نعمته. برام دعا کنید.

خیلی داغونم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت بزرگ نیست خدا کمکت کنه تا زود خوب بشی عزیزم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

تازگیا این مشکل باب شده انگار ,, خیلیا رو شنیدم این مشکل براشون پیش اومده شما میدونید علتش چیه که اینجوری میشید 

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
تازگیا این مشکل باب شده انگار ,, خیلیا رو شنیدم این مشکل براشون پیش اومده شما میدونید علتش چیه که ای ...

نه ، معمولا تو سنین بالا اینطوری میشن. نمیدونم چرا من مریض شدم

دکتر گفت شاید چند ماه طول بکشه.

دور از جون لا علاج ک نیست چرا داغون باشی خیلی ها ارزوشونه مشکلشون در حد تو باشه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏