2777
2789
عنوان

مهربانی تعطیل !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 53 پست
من مشهدی هستم .

مگه مشهدترک زبان داره

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگی تو این دوره زمونه خیلی سخته. یکم که کوتاه بیای کلاهت پس معرکس .حتی پیش نزدیک ترین کسات .نمیگن طرف انسانیت بخرج میده که خیلی رفتارها رو نمیکنه .من که خیلی ضربه خوردم از دل نرمیم .از کسایی که نزدیکمن .کاش دور بودن .کاش دشمن بودن

متن رو خودتون نوشتید؟

میخوام دکلمش کنم.. نویسندش رو میدونید؟

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      
متن رو خودتون نوشتید؟ میخوام دکلمش کنم.. نویسندش رو میدونید؟

متن مال من نیست .

یک کانالی هست به نام : " ویس به سلامتی "

اگر اشتباه نکنم مدیرش یک خانم داروسازه به اسم آنیا .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 
متن مال من نیست . یک کانالی هست به نام : " ویس به سلامتی " اگر اشتباه نکنم مدیرش یک خانم داروسازه ...

بی نهایت ممنونم.

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      

من یک عدد مهربون احمق ب تمام معنام

ی دم دستی ک هرچی ضربه میخورم از مهربون بودنمه کاش اینقدر خر نباشم کاش اینقد مهربون دلسوز نباشم کاش اینقد احمق بنظر نیام کاش اینقد ی مهربون با گذشت احمق نباشم تا همه ازین سادگیم و مهربونیم سواستفاده نکنن 

کاش وقنی مهربانی جلوی دلمو بگیرم بگم دیونه مهربون نباش کسی قدر خوبیتو نمیدونه بد باش

چه کنم ک شیر پاک خورده ام و ذات مهربون

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
من یک عدد مهربون احمق ب تمام معنام ی دم دستی ک هرچی ضربه میخورم از مهربون بودنمه کاش اینقدر خر نباش ...

منم کپی برابر اصل خودتم و از این بابت همه ازم سواری میگیرن و بهم می خندن .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 

ولی من یکی مث خودمو ببینم اصلا اینکار نمیکنم خیلیم باهاش خوب میمونم چون میدونم شخصیتش خوبه 

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔

وا بلانسبت البته الان ماشالاااا جوری شده ک باس بگیم آنکه راخوبی کنیم هاری نگیردآرزوست واس خاطرهمینم باراول ک مهربونی بالاعکس ج داد وبار دومم همینجوری شددیگه مهربونیو کاااامل میزاریم کنار ولی مهربونی واسه افراد درجه یک زندگی مث مامان بابا وبخصوص همسر امری لازموضروریه ک ن تنها جواب عکس نمیده حتی بیشترررر حس خوب ب ادم دست میده

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم