2821
2789
عنوان

مهربانی تعطیل !!!

2071 بازدید | 53 پست

از امروز پشت دستم را داغ کرده ام که دیگر مهربان نباشم ...

وقتی همه نامهربانند و بی انصاف ، مهربانیِ آدم بدجور توی ذوق می زند ...!

تصمیم گرفته ام تافته ی جدا بافته ی این جماعت نباشم ...

دیگر مهربان نخواهم بود ... بامردمی که سادگی ام را پایِ زرنگیِ خودشان می گذارند ...

افتاده نخواهم بود ... با مردمی که خاکی بودنم را ، سوژه می کنند تا مرا یک آدمِ معمولی خطاب کنند ، تا ارزشم را زیر سوال ببرند ...

از امروز آدمی می شوم شبیه همه ی آدمها

می دانید ؟ من مغرور بودن را ترجیح می دهم ...

زیاد که مهربان باشی، دمِ دستی حسابت می کنند ...

در حجمِ قضاوت هایِ بدونِ منطقِ اینها ، بعیدباش ... بی تفاوت باش ؛ تاشخصیتت سرجایش بماند ..

رسم این شهر همین است .. خودشان خواسته اند ...

پس بگذار بهای یک احوال پرسیِ ساده ات را هم بپردازند ...!

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااا،منم چند روزه که به این نتیجه رسیدم،خوبی کردن و مهربونی از ریشه غلطه

ای کاش درس بگیریم .

به کسی محبت نکن !!! این صد بار !!!!!!!!!!!!!!!!!

ولی مگه به خرجمون میره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 

من هر چقدر ضربه بخورم از مهربونیم بازم عوض نمیشم فقط تصمیم گرفتم کسایی که از مهربونیم سواستفاده میکنن رو حذف کنم از زندگیم و همین کار رو هم کردم تو سال جدید. کاش همه مهربون بودن 

منم تو سال جدید تصمیمم همینه بوده .باکسی که مهربون نیست باهام مهربون نخواهم بود ..زمونه زمونه ایه که نخوری میخورنت..نکشی میکشنت..نزنی میزننت...پس بکش تا کشته نشی بزن تا زده نشی 😡😡😡😡😡

میترسم از بعضی از آدم ها؛آدم هایی که امروز دوستت دارند فردا بدون هیچ توضیحی رهایت میکنند.آدم هایی که امروز پای درد و دلت مینشینند فردا بیرحمانه قضاوت میکنند.آدم هایی که امروز  لبخندشان را میبینی فردا قهر و نامهربانی شان را.آدم هایی که امروز قدر شناس محبتت هستند فردا طلبکار محبتت. آدم هایی که امروز با تعریف هایشان تو را به عرش میبرند فردا سخت زمینت میزنند. من از این آدم ها میترسم

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

ترک کجایین

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز