2777
2789
عنوان

پر شدن صورت

753 بازدید | 34 پست

سلام ...یه راهکار واقعا موثر برای چاقی صورت میخوام که جواب بده ...چیکار کنم قرصی چیزی هس؟

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همش علکیه  هرکاری کردیم چاق نشد فقط با تزریق ژل و پودرهای چاقی خخ

برا من اثر داشت بعلاوه جوانه گندم ۱۰ دقیقه بعد از غذا قاطی با شیر

هر کی منو میبینه میگه صورتت به بدنت نمیاد😁😁😁😁 بدنم لاغر

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

برا من اثر داشت بعلاوه جوانه گندم ۱۰ دقیقه بعد از غذا قاطی با شیر هر کی منو میبینه میگه صورتت به بد ...

چیکار کردی 

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕