mamane_princess94 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 729 عنوان دلم شکسته😢😢😢 214 بازدید | 14 پست حالم اصلا خوب نیست برادر هجده سالمو دارم رو ویلچر میبینم قلبم داره کنده میشه😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ ) 1398/01/28 | 18:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamane_princess94 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 729 چقدر تو خودم بریزم و به روی خودم نیارم آخه😢😢😢😢😢😢خدااااااااااااااااااااااااااا میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
ملکہ_نقابي عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 871 مگه چش شده? تنهايی؟نہ، اللہ بامن است٭*★☆اهل سنتِ ایران هستم
mamane_princess94 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 729 دارم خفه میشم😢😢😢😢😢😢 میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
مامان_فندقکوچولو عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 173 من برادر ۱۸ سالمو ۶۰ روزه از دست دادم.فوت شد.خدارو شکر کن ک داریش عزیزم.من دیگ ندارمش.😭😭😭😭 هی روزگار!!😢
mamane_princess94 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 729 توروخدا دعاش کنید یا امام حسین تو رو جان علی اکبرت قسمت میدم من سلامتی داداشمو از شما میخوام😢😢😢😢😢😢😢😢😢 میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
شادی_ عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 12691 ماجرای زندگی آیاجز مشقت های شوقی توامان با زجراختیارش هم عنان با جبربسترش بر بُعدِ فرار و مه آلود زمانْ لغزاندر فضایِ کشفِ پوچِ ماجراها چیست؟من بگویم یا تو می گویی«هیچ جز این نیست؟»تو بگویی یا نگویی نشنود او جز صدای خویش رنگ در رنگ و به هر رنگ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
mamane_princess94 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 729 مگه چش شده? تومور نخاعی داره الان بردنش واسه پرتو درمانی رو ویلچر دیدمش هلاااااک شدمممممممم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 دعا کنید این بار دیگه پرتو درمانی جواب بده دارم دق میکنم از غصه😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
mamane_princess94 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 729 ای وای عزیزم.چی شده؟ تومور نخاعی داره الان بردنش واسه پرتو درمانی رو ویلچر دیدمش هلاااااک شدمممممممم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 دعا کنید این بار دیگه پرتو درمانی جواب بده دارم دق میکنم از غصه😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
mamane_princess94 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 729 داداشت چش شده؟ تومور نخاعی داره الان بردنش واسه پرتو درمانی رو ویلچر دیدمش هلاااااک شدمممممممم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 دعا کنید این بار دیگه پرتو درمانی جواب بده دارم دق میکنم از غصه😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )