2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من تو 12 هفته سونو ان تی بم گفت پسره  بنظرتون درصد خطا چقده ؟ البته دکتر با اطمینان گفت

احتما خطا تو ۱۲هفته هستش

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند
الهی بگردم گفت دختره و الان ناراحتی:( بخدا دختر داشتن بد نی گور حرف مردم.الان من یه دختر دارم و یه خ ...

نه عزیزم ناراحت نیستم .قربونش برم عاشقشم هستم .میخوام بدونم قطعیه دیگه .هرچند ک رژیم داشتم 

نه عزیزم ناراحت نیستم .قربونش برم عاشقشم هستم .میخوام بدونم قطعیه دیگه .هرچند ک رژیم داشتم 

والا این رژیم اینا همش الکیه ۰اخه مگه میشه تو کار خدا دخالت کرد ،خدا قهرش میگیره والا۰من ک فقط میگم هرچی خدا بخاد همون بشه 

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند
هم خودم هم شوهرم رژیم داشتیم.حتی سونو رفتم واسه تخمک گذاریم .هممممه چی هم رعایت کردیم

اگه میتونستیم اینطوری جنسیت تعیین کنیم به طور قطعی دیکه همه چی  میشد اختیاری که 😃دست خداست همه 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
جنسيت فقط به مرد و گرم مزاجي ايشون بستگي داره رژيم شما چه تاثيري داره؟

تاثیر داره اگه کلسیم و منیزیم بدن زن بالا باشه اسپرم x رو جذب میکنه ولی اگه پتاسیم و سدیم بدنش زیاد باشه اسپرم y رو جذب میکنه بعلاوه اینکه بعضی غذاها روی قلیایی و اسیدی شدن رحم هم تاثیر میزارن که اینم توی تعیین جنسیت و انتخاب اسپرم تاثیر داره ولی بازم صد درصد نیست این روشها

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا