2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

312 بازدید | 36 پست

۲۰ روز پریودیم عقب افتاده

ده روز پیش بی بی چک زدم منفی بود رفتم ازمایش دادم بازم منفی بود بتا ۱ بود

انروزم بازم ازمایش‌دادم جوابو عصر میارم نمیدونم چرا پریود نمیشم

بتا ۱ باشه خیلی پایین نیست؟

خیلی مترسم حاملگی خارج رحم باشه ممکنه؟؟؟؟؟

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃

تو دوران عقدی؟

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جا ازمایشات میرفتی دکتر قرص مدروکسی و،،، میداد مصرف میکردی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
به جا ازمایشات میرفتی دکتر قرص مدروکسی و،،، میداد مصرف میکردی

رفتم پیش دکتر گفت یه بار دیگه ازمایش بده اگه باز منفی بود قرص میدم

اره

وایی منم تو عقدم ۶ماهه نامزدم بیشتر از من حواسش به اونجاست با اون باشه دستم نمیزنه ، کاش مراقب بودی عزیزم،

انشالله باردار نیستی نگران نباش از استرسه

وایی منم تو عقدم ۶ماهه نامزدم بیشتر از من حواسش به اونجاست با اون باشه دستم نمیزنه ، کاش مراقب بودی ...

من ۶ ماهه عقدم رابطه کامل نداشتم تو تاپیک قبلم گفتم ولی یه شیطونی هایی کردیم مترسم ولی😔

من ۶ ماهه عقدم رابطه کامل نداشتم تو تاپیک قبلم گفتم ولی یه شیطونی هایی کردیم مترسم ولی😔

نه با اون چیزا نمی‌شه با نداشتن رابطه کامل یک هزارم ممکنه باردار شی ، از فصل هم میتونه باشه کاش میرفتی سونو اصلا شاید کیست داری

اصلا حامله نیستی عزیزم ب خاطر شاید استرس اینجور  شدی برو دکتر

بتا ۱ بود 

نمیدونم عزیزم خیلی استرس دارم تو این مدت یکم شرایطمم سخت بود همش غصه میخوردم ممکنه از اون باشه؟

رابطه کامل نداشتم والا ولی همسرم یکم شیطونی کرده