2777
2789

دبوراه عالیه

من مک هم دارم ولی دوبوراه ترجیح میدم

تو کانال ما هم هست میخاید لینک میدم بهتون

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم پوستم خشکه ولی پوستم خوبه یه کرم میخام پوشش دهیش خوب باشه لطفا راهنمایی کنید

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
گارنیر قیمتش فکر کنم ۱۲۰ یا ۱۰۰

گارنیر بی بی کرمه و کاور چندانی نداره قیمتشم کمتر از 100 تومنه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
کرم مپ بیوته گرفتم.واقعا خوبه.منم چند سال بود درگیر انتخاب کرم پودر خوب بودم.اینو پیدا کردم.قیمتشم خ ...

کشور سازندش کجاس؟؟ چند وقته استتفاده میکنی؟؟

صورتت رو لک.نکرده

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

من استفاده میکنم واقعا عالیه ۱۲۰ گرفتم داروخانه

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏

یعنی چی بی بی کرم؟؟ چه فرقی با کرم.پودر داره

دبوراه عالیه من مک هم دارم ولی دوبوراه ترجیح میدم تو کانال ما هم هست میخاید لینک میدم بهتون

لینک بده 

محصولات مای هم دارین؟؟؟

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊
لینکشو میفرستین ممنون

پریس آنلاین شاپ : https://t.me/Shoppingtrk

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
ایتالیا.نه عزیزم لک نکرده.اندازه نخود میزنی کل صورتتو پوشش میده

ممنون گلم من یه مارک فیک خریدم زیاد جالب نبود

دنبال یه چیز بهترم