2777
2789
عنوان

دختر بدبختتت

343 بازدید | 26 پست

کسی که تو سن جوونی وقتی باید پر غرور و افتخار باشه وقتی باید ازدواج کنه... تو بدبختی کامله طلاق عاطفی چند ساله پدر و مادر و تصمیم طلاق حتمی و اواره بودن خونه فک و فامیل اواره این دادگاه های ک دردددد نمیفهممن بعد چن وقت بالاخره جوابتو بدن اونم با اخم و عصبانیت ... پدر و مادرت جدا شن و تازه اول بدبختی تو این مدت کجا باشی منت هر کس رو سرررت تو این سننننن. بچه ک نیستی دختری جوونی غرور داری و نگاه سخت پسرهای اطراف ک غرورتتتتت له شه....حسابت خالی و بی پولی نمیدونی کجا باید بری سر کار وقتی خونه و مکان ثابت نداری کجابری سرکار.... ازدواجت چی میشه؟؟؟؟

تو ک همیشه باختی بعدم زنداداشت بگه حق نداری ب مادرت حرف بزنی حق اعتراض نداری باید سکوت کنی یا برگردی همین اوووج همدردی اطرافیانه.... بدبخت ک باشی همه غرورت رو میشکونن حالا دخترای هم سن ما ماشین بابا زیر پاشون با اعتبار و ناززز زندگی میکنن. خودکشی قطعی لامصب نیست قرص بخوری معلوم نیس بمیری میشه قوز بالا قوز... پارسال همین موقع اواراگی امسال باز تو بهار اوارگی.... اینه یک دهم سرنوشت تلخ یه بدبختتت...

دنبال ارزوهات برو

اون زنی که تو ۴۰ سالگی شوهرش و دوتا بچش میمیرن چی بگه؟؟؟ مطمین باش همه بدبختی های بیشتر تو زندگیشون دارن ولی میجنگن و امید دارن حتی الکی

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم😔

شرایط سختی داری ولی واقعا جز خودت کسی نمیتونه نجاتت بده

میتونی کلا جدا شی از خانواده ت و تو پانسیون زندگی کنی، کاری که یکی از شاگردهای من کرد

کار پیدا کنی و مشغول شی

هرچی باشه از زیر منت دیگران بودن و تحقیر شدن و آوارگی بهتره

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

هرکس دهان ازمشکلات بازکنه مشکلات شمامیشه جزئی ترین

اما اینادرحدخودشون هم مشکل بزرگیه

مهم اینه انسانی که تومعرضه این مشکلات هست قدرتش عظمتش بزرگترازیناس

مهم خودتی سرنوشتت وتغییربدی بادیدونگاه مثبت شمااگه پولدار وموفقم باشی هزارجور حرف پشت سرت هست پس خودت زندگیتوبساز حرف دیگران بادهواس اگرانسانیت داشتن دستگیربودن نه حالگیر حال خودت وباموفقیت وتوکل به خدابساز

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
عزیزم😔 شرایط سختی داری ولی واقعا جز خودت کسی نمیتونه نجاتت بده میتونی کلا جدا شی از خانواده ت و ت ...

نمیزارن هر چی میگم با مامانم بریم اجاره میگن گرونه نمیسه هیچکس منو درک نمیکنه ک تو این سن چقدر واسم سخته اینده م تباهه

دنبال ارزوهات برو
هرکس دهان ازمشکلات بازکنه مشکلات شمامیشه جزئی ترین اما اینادرحدخودشون هم مشکل بزرگیه مهم اینه انسا ...

هی گفتنش اسونه تو اون شرایط باشی متوحه میشی چ فشاری روی منه

دنبال ارزوهات برو
هی گفتنش اسونه تو اون شرایط باشی متوحه میشی چ فشاری روی منه

کاملادرکت میکنم دخترخاله ی من شرایطش بدترازشمابودوالانم هست

خودماهم بدجورسختی کشیدیم هزارجورحرف وحدیث واینده ولی چندروز پیش یه نفربهم گفت گذشته داغونم میکنه خوشبحالت خودت ایندتوساختی به حرف دیگران گوش ندادی تازه فهمیدم اون سختی هاورنج هایی که کشیدم جواب داده چون خداتوتمام کارهام بوده وتلاش خودم

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

عزیزم سال 92 مادرم به رحمت خدا رفت ماها همه سر خونه زندگیمون پدرم زن گرفت خواهر کوچکم دقیقا مث الان تو بود با زن بابام مشکل داشت خونه خواهرا راحت نبود خیی نا امید بود ولی خدا کمکش کرد ازدواج کرد الان بچش تو راه بعد از هر سختی اسونیه این وعده خدا تو قرانه انشالله بهترینها برات رقم بخوره خواهر خوبم