2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

252 بازدید | 10 پست

دوستان کمکم کنید من همراه با بیماری جسمی دچار افسردگی شدم و افسردگی داره بیماری جسمیم را بدتر میکنه 

روانپزشک یا مغز و اعصاب خوب در اصفهان 

و اینکه ایا قرصای اعصاب خوب میکنه و ایا چاق نمیکنه؟ ممنون میشم کمک کنید😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

من اصفهانی نیستم ولی به دکترت تاکید کن یه قرصی بده که چاق کننده نباشه

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

اگه امکان ورزش داری حتما برو باشگاه یکم روحیت بهتر میشه
هرروز برا خودت ترانه های شاد بذار با صدای بلند گوش کن
یه تایمی رو اختصاص بده ب خوندن مطالب طنز از نت سرچ کن و بخونشون
امیدوارم زود خوب بشی

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه امکان ورزش داری حتما برو باشگاه یکم روحیت بهتر میشه هرروز برا خودت ترانه های شاد بذار با صدای بل ...

اره میدونم اینکارا خوب میکنه عزیزم قبلا افسردگیم را با اینا خوب کردم ولی امسال من مشکل وحشتناک معده ای به هم زدم همش استفراغ و حالت تهوع شدید دارم دچار افسردگی شدم بعد افسردگی هم داره بدترش میکنه😔

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

من افسردگی شدید داشتم الانم برگشته اما بخاطر بارداریم قرص مصرف نمیکنم. چند ماه بعد مصرف خوب شدم اما ولش کردم ترجیح دادم خودم خوب بشم و شدم الانم که دوباره اومده سراغم بخاطر ترس از زایمانه

بنام خداوند 🌈 شکر شکر شکر 🤲

اره میدونم اینکارا خوب میکنه عزیزم قبلا افسردگیم را با اینا خوب کردم ولی امسال من مشکل وحشتناک معده ...

برات ارزو میکنم خوب بشی زودتر
جوش نزن

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
و من به دکتر گفتم قرصی بده ک وزنم بره بالا چون لاغر بودم و ۴ ۵ کیلو هم اضافه شد وزنم

اهان منم وزنم ۴۸ کیلو شده بخاطر بیماریم ولی لاغری را دوست دارم ولی اگر هم بخوام چاق بشم تا ۵۴ دوست دارم

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
اهان منم وزنم ۴۸ کیلو شده بخاطر بیماریم ولی لاغری را دوست دارم ولی اگر هم بخوام چاق بشم تا ۵۴ دوست د ...

من ۴۵ بودم شدم ۵۰ تاالانم واسه بارداری ۵۷ شدم و واقعا الان میفهمم همون ۵۰ عالی بود 

بنام خداوند 🌈 شکر شکر شکر 🤲