2821
2789
عنوان

جارو شارژی

444 بازدید | 36 پست

خانوما کسی جارو شارژی داره

چه مارکی؟

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

من پارس خزر دارم پدرم مولینکس

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خواستم بخرم همه کفتن بی فایده اس و پول الکی خرج کردن

هرچند وقت یکبار باید باطریش و عوض کنین اخرشم میزارین کنار و بی تستفاده میمونه ولی برای پدر من که تنهاست خوبه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
من پارس خزر دارم پدرم مولینکس

کدومش خوبه؟

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
اره دارم بلند اندی کر

خوبه؟

واسه بچه خوردی حرف نداره هی نمیخواد یه جارو بزرگ کول کنی  بخر حتما

اره بخاطر همین میگم

کدومش خوبه؟

هر دوش مثل همه هم کشش هم مدت عمر باطری 

هر دوش مثل همه هم کشش هم مدت عمر باطری 

ممنونم عشقم

اره خیلی راضیم  مدلش تو دی جی هست انعطاف سری داره

مرسی عزیزم

2825
2823
2791
2779
2792