2789
من خیلی رویش دارم بین موهام پره از  موهای ریز ریز اما این ریزش لعنتی متوقف نمیشه

شما اگر رویش هم داری پس نگران نباش چون میریزه جاش دوباره در میاد ولی برای من فعلا فقط داره میریزه در هم نمیاد نمیدونم چرا یکدفعه انقدر موهام داره کم میشه نگرانم

میترسم آب پیاز یا سفیده تخم مرغ رو بزنم بدتر بشه

آب پیاز رو نمیدونم ولی سفیده تخم مرغ چون پروتئین داره تقویتش میکنه البته من یه نصفه سفیده میزنم کف سر رو ماساژ میدم یه بار انجام بده اونقدر تاثیرش سریعه شگفت زده میشی

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما اگر رویش هم داری پس نگران نباش چون میریزه جاش دوباره در میاد ولی برای من فعلا فقط داره میریزه در ...

اخه روند ریزش بیشتره تا رویش..تو یه پیج خوندم که وقتی مو رویش پیدا میکنه یعنی شرایطش خوبه اما چرا میریزه برام عجیبه

حتما امتحانش میکنم ممنون گفتی انشاالله خوب بشه دعاتون کنم

راستش یکی از دوستان  تو همین نی نی سایت یه محلول گفتن اگه بخواید یا بهتون میگم فرمولش رو یا تاپیک رو براتون پیدا میکنم

حتما امتحانش میکنم ممنون گفتی انشاالله خوب بشه دعاتون کنم

فقط یادت باشه بذاری یه ساعت بمونه بعد بشوری اونم خیلی ملایم

من انواع و اقسام شامپوهای ایرانی و خارجی رو امتحان کردم روغن بادوم و حنا هم زدم دیگه گریه ام گرفته بود نمیدونستم چکار کنم تا اینکه برادرم جریان سفیده تخم مرغ رو گفت از یکی از رفقاش یاد گرفته بود

خدارو شکر فقط هر چند روز یکبار باید بزنیم؟

من یه روز در میون حموم میرم اوایل هر دفعه میزدم بعد دیدم خوب شده کمترش کردم الان هم شاید ماهی یه بار هم نزنم میگم واقع مشکلمو حل کرد امیدوارم برای شما هم جواب بده