2777
2789
عنوان

اوایل بارداری وازبین رفتن علایم

251 بازدید | 21 پست

سلام خانمهای عزیزومحترم مگه توهفته هفتم یاازهفتم به بعدنبایدعلایم بیشتربشن من علایمام ازبین رفته خیلی میترسم شنبه سونوداشتم قلبش میزدالاچندروزه دیگه میشم هشت هفته نگرانم کیا اینجوری بودن ولی بارداری موفقی داشتن خواهش میکنم جواب بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو سه روز بعد با شدت بيشتري برميگرده آماده باش😁منم دقيقا همين تاپيكو زده بودم ميتونين بخونين

خداکنه خانمی من که میخام برگرده ارزششوداره اونوقت خیالم راحته که نی نی داره رشدمیکنه فدات شم بهم امیددادی

خداکنه خانمی من که میخام برگرده ارزششوداره اونوقت خیالم راحته که نی نی داره رشدمیکنه فدات شم بهم امی ...

قربونت عزيز جان نگران نباش اونقدر من تحقيق كردم يه سريا هميشه ويار ندارن دو سه روز دارن دو سه روز كمتره من قشنگ اومده دستم هفته هام كه عوض ميشه دو سه روز اولش زياده كم ميشه و دوباره...... 

سینه دردرومیگم تهوع هم که نداشتم ولی سره بچه ی اولم هفتم به بعدداشتم الان فک کنم بایدبیشترمیشدنه کمت ...

کلا تهوع ک تا ماه سومه از ماه چهارم سینه دردو بزرگ میشن سینه ها نگران نباش

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃
قربونت عزيز جان نگران نباش اونقدر من تحقيق كردم يه سريا هميشه ويار ندارن دو سه روز دارن دو سه روز كم ...

خدابچتوبرات نگه داره ایشالا همه بسلامتی زایمان کنن اونایی ک منتظرن دامنشون سبزبشه به حق پنچ تن

من خیلی عجولم همش خودموچک میکنم خواهرامم خسته کردم 😕قربونت

نگران نباش عزیزم😍

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃